Hantaran Kahwin berwajah baru..
Dec04

Hantaran Kahwin berwajah baru..

Salam semua.. Baru je beberapa hari ni saya ubah template untuk blog hantaran kahwin ni. Apa pendapat anda semua? Ok tak? Tapi still ada lagi yang nak di touch-up sana sini.. dan saya pon ada buat banner kecil jika untuk blog ni. Kalau sudi silalah tepek banner kecil saya ni di blog atau pon website anda ye.. 😀 Banner Hantaran Kahwin 125×125 px Untuk banner 125×125 px ni ini lah code yang anda boleh copy and paste kat...

Read More
%d bloggers like this: