Gubahan Hantaran 101
Jun23

Gubahan Hantaran 101

Kali saya nak kongsi tentang apa yang korang perlu pertimbangkan untuk Hantaran ni. Pertama sekali korang perlu buat keputusan samada korang mahu buat sendiri Gubahan Hantaran ini atau pon hantarkan kepada Pakar-pakar Gubahan Hantaran seperti mak saya..hehe..:D Kalau korang nak buat sendiri tak ada masalahlah untuk mencari pembuat Gubahan Hantaran ni tapi korang kenalah bersedia untuk ke sana ke sini mencari segala bahan-bahan yang...

Read More
Peveyhack Photography
May19

Peveyhack Photography

Agak lama saya tak update apa-apa pon. Jadi kali ini saya nak sentuh tentang photography. Photography ini bagi saya adalah antara salah satu servis yang amat penting yang perlu ada bagi sesuatu majlis perkahwinan. Ye lah..kita kahwin hanya sekali (kebanyakannya lah..:D) jadi mesti kita mahu memori Raja Sehari kita ini dapat dirakam dan diabadikan buat selamanya. Sebagai permulaan saya mahu perkenalkan photographer yang pernah...

Read More

New addition to Hantarankahwin.com

memang sudah agak lama saya tidak update blog ni kan? sememangnya mula2 saya hanya mahu menggunakan blog ni untuk mempromosikan business hantaran kahwin kecil-kecilan mak saya tapi bila difikir-fikirkan semula apa salahnya selain daripada mempromosikan gubahan hantaran mak saya ni saya juga postkan tips-tips atau articles yang berkaitan dengan perkahwinan dan pertunangan, dapat juga saya berkongsi informasi yang mungkin berguna untuk...

Read More
%d bloggers like this: