New addition to Hantarankahwin.com

memang sudah agak lama saya tidak update blog ni kan? sememangnya mula2 saya hanya mahu menggunakan blog ni untuk mempromosikan business hantaran kahwin kecil-kecilan mak saya tapi bila difikir-fikirkan semula apa salahnya selain daripada mempromosikan gubahan hantaran mak saya ni saya juga postkan tips-tips atau articles yang berkaitan dengan perkahwinan dan pertunangan, dapat juga saya berkongsi informasi yang mungkin berguna untuk...

Read More
Gubahan Pertunangan – Cream
Jan06

Gubahan Pertunangan – Cream

Gubahan ini adalah untuk Majlis Pertunangan Habibah & Anas bagi pihak lelaki. Basic color adalah warna cream tetapi untuk menaikkan seri gubahan, bunga berwarna maroon digunakan. Gubahan dalam warna Cream – Bakul Buah Gubahan dalam warna Cream – Kain Baju Melayu dan Samping Gubahan dalam warna Cream – Kain Baju Melayu dan Samping (Front) Gubahan dalam warna Cream – Kemeja dan Seluar Gubahan dalam warna...

Read More

Selamat Datang ke hantaranKahwin.com

Assalamualaikum, Selamat datang dan terima kasih saya ucapkan kepada semua yang datang melawat ke website hantaranKahwin.com ini.. Macam susah plak kalau nak tulis ayat karangan skema2 ni…rasanya lebih mesra kalau saya just buat post ni dalam ayat yang biasa2 je…:D anyway..tujuan website ni di buat adalah untuk mempromosikan perniagaan kecil-kecilan mak saya seperti mana domain name ni dah bagitau..buat masa sekarang ni...

Read More
%d bloggers like this: