Gubahan Hantaran Bertemakan Gold/Emas
Jan03

Gubahan Hantaran Bertemakan Gold/Emas

Salam semua, Belum terlambat lagi rasanya untuk saya ucapkan Selamat Tahun Baru kepada anda semua. Saya harap tahun ini akan menjadi tahun yang lebih baik dari tahun-tahun yang lepas.. 😀 Antara azam tahun baru saya ialah untuk lebih kerap update blog Hantaran Kahwin ni..insyallah..saya akan cuba memberi lebih perhatian kepada blog ini. Kali ini saya nak update gambar-gambar contoh Gubahan Hantaran yang bertema Gold pula. Masih ada...

Read More
10.10.10
Oct10

10.10.10

hari ni tentu ramai yang berkenduri tak pon menikah ataupon bertunang kan..macam dah jadi trend pula di Malaysia ni, orang pilih tarikh2 macam ni untuk majlis-majlis ni kan…orang panggil tarikh cantik..hehe.. takpon ada juga yang pilih tarikh yang ada kenangan kepada mereka..macam tarikh pertama kali berjumpa ke..tak pon tarikh yang senang diingat.. 😀 tapi untuk tarikh-tarikh begini tentunya kena booking awal kan? kalau tak...

Read More
Koleksi Gubahan Hantaran Warna Merah dan Putih
Jan02

Koleksi Gubahan Hantaran Warna Merah dan Putih

Gubahan hantaran yang bertemakan warna merah dan putih ini merupakan Gubahan Hantaran untuk Majlis  Perkahwinan Mai. Buah Strawberry di tambah untuk memaniskan lagi gubahan-gubahan ini. Antara barang-barang yang yang dijadikan hantaran untuk diberi kepada pihak pengantin perempuan: mas kahwin handbag & kasut perfume coklat sangkar buah sirih junjung Sila klik gambar untuk lihat dengan lebih jelas.. Jikalau berminat untuk menempah...

Read More
%d bloggers like this: