Kami kini di Instagram!
Jun04

Kami kini di Instagram!

Assalamualaikum, Maaflah sebab dah lama tak update ape2 kat blog ni..mak saya pon memang bab2 suruh update ni memang dia tak reti..dah ajar dah..hehehe..jadinya baru je beberapa hari lepas saya createkan account Instagram je untuk dia..dan rasanya lebih mudah untuk dia update gubahan hantaran yang terbaru dia buat. Alhamdulillah walaupon blog ni sunyi je tapi tempahan tetap ada. Sila lah follow ye instagram @hantarankahwin. Load...

Read More
Hantaran Merah dan Silver
Feb07

Hantaran Merah dan Silver

Hi and assalamualaikum semua, Maaflah sebab dah lama sesangat saya tak update website ni..saya sendiri pon banyak komitmen lain selain dari untuk update website ni. Tapi itu bukan bermaksud kami tidak lagi menerima tempahan kerana semua tempahan diuruskan oleh Mak saya. Alhamdulillah, tempahan tetap ada setiap bulan. Tetapi sila pastikan untuk bertanya melalu Email (noridah.bahari [at] hantarankahwin [.dot] com) ataupon call Pn....

Read More
Gubahan Hantaran Bertemakan Gold/Emas
Jan03

Gubahan Hantaran Bertemakan Gold/Emas

Salam semua, Belum terlambat lagi rasanya untuk saya ucapkan Selamat Tahun Baru kepada anda semua. Saya harap tahun ini akan menjadi tahun yang lebih baik dari tahun-tahun yang lepas.. 😀 Antara azam tahun baru saya ialah untuk lebih kerap update blog Hantaran Kahwin ni..insyallah..saya akan cuba memberi lebih perhatian kepada blog ini. Kali ini saya nak update gambar-gambar contoh Gubahan Hantaran yang bertema Gold pula. Masih ada...

Read More
10.10.10
Oct10

10.10.10

hari ni tentu ramai yang berkenduri tak pon menikah ataupon bertunang kan..macam dah jadi trend pula di Malaysia ni, orang pilih tarikh2 macam ni untuk majlis-majlis ni kan…orang panggil tarikh cantik..hehe.. takpon ada juga yang pilih tarikh yang ada kenangan kepada mereka..macam tarikh pertama kali berjumpa ke..tak pon tarikh yang senang diingat.. 😀 tapi untuk tarikh-tarikh begini tentunya kena booking awal kan? kalau tak...

Read More
Koleksi Gubahan Hantaran Gold (Fresh Flower)
Jan14

Koleksi Gubahan Hantaran Gold (Fresh Flower)

Gubahan Hantaran Perkahwinan ini bertemakan warna gold. Alas dan polisterin yang di gunakan berwarna gold sementara bunga-bunga yang digunakan untuk mengindahkan lagi gubahan hantaran ini ialah bunga-bunga segar yang terdiri dari bermacam-macam jenis. Gubahan Hantaran Gold Fresh Flower – Buah Gubahan Hantaran Gold Fresh Flower – Buah 1 Gubahan Hantaran Gold Fresh Flower – Scented Candle Gubahan Hantaran Gold Fresh...

Read More
%d bloggers like this: