Gubahan Hantaran dari Pihak Perempuan bertemakan Purple dan Putih
Oct11

Gubahan Hantaran dari Pihak Perempuan bertemakan Purple dan Putih

Lamanya saya tak upload gambar gubahan hantaran terbaru hasil kerja tangan mak saya (Pn. Noridah). Dia pon dah ada juga bertanya bila saya nak upload gambar baru..sebab ada juga yang call dia sambil2 tanya tentang maklumat tempahan gubahan hantaran, nak juga tengok gambar contoh yang terbaru.. 😀 Jadi kali ni saya upload gambar2 gubahan hantaran yang bertemakan warna purple atau ungu dan putih (ada pink sikit rupanya baru saya perasan...

Read More
Gubahan Hantaran Bertemakan Gold/Emas
Jan03

Gubahan Hantaran Bertemakan Gold/Emas

Salam semua, Belum terlambat lagi rasanya untuk saya ucapkan Selamat Tahun Baru kepada anda semua. Saya harap tahun ini akan menjadi tahun yang lebih baik dari tahun-tahun yang lepas.. 😀 Antara azam tahun baru saya ialah untuk lebih kerap update blog Hantaran Kahwin ni..insyallah..saya akan cuba memberi lebih perhatian kepada blog ini. Kali ini saya nak update gambar-gambar contoh Gubahan Hantaran yang bertema Gold pula. Masih ada...

Read More
Gubahan Hantaran 101
Jun23

Gubahan Hantaran 101

Kali saya nak kongsi tentang apa yang korang perlu pertimbangkan untuk Hantaran ni. Pertama sekali korang perlu buat keputusan samada korang mahu buat sendiri Gubahan Hantaran ini atau pon hantarkan kepada Pakar-pakar Gubahan Hantaran seperti mak saya..hehe..:D Kalau korang nak buat sendiri tak ada masalahlah untuk mencari pembuat Gubahan Hantaran ni tapi korang kenalah bersedia untuk ke sana ke sini mencari segala bahan-bahan yang...

Read More
Barang yang sesuai sebagai hantaran
Apr25

Barang yang sesuai sebagai hantaran

Agak-agaknya apa aje barangan yang sesuai untuk dibuat hantaran ye? Sekarang ni macam-macam barangan yang dapat dibuat barang hantaran samada untuk pertunangan ataupun perkahwinan. Dari yang murah seperti kain pelekat sampai la ke mahal-mahal seperti handycam la, handphone la..dan sebagainya.Apa-apa pon barang hantaran ni depend la on our budget pulak. Nanti karang dah berhabis dengan barang hantaran persediaan lain pulak ntah ke...

Read More
%d bloggers like this: