HantaranKahwin.com kembali menerima panggilan dan tempahan..
Dec15

HantaranKahwin.com kembali menerima panggilan dan tempahan..

Salam semua, Maaf lambat update tentang ini. Puan Noridah dah pon kembali menerima sebarang pertanyaan dan tempahan samada melalui e-mail atau telefon. Jika nak melihat contoh atau berbincang face-to-face dengan Puan Noridah anda bolehlah setkan appointment dengan Puan Noridah.  😀 Kebelakangan ini macam ramai yang ambil tema Hitam dan Silver. Dalam simpanan saya masih ada lagi contoh2 gubahan Hantaran dari tema Hitam dan Silver ni....

Read More
10.10.10
Oct10

10.10.10

hari ni tentu ramai yang berkenduri tak pon menikah ataupon bertunang kan..macam dah jadi trend pula di Malaysia ni, orang pilih tarikh2 macam ni untuk majlis-majlis ni kan…orang panggil tarikh cantik..hehe.. takpon ada juga yang pilih tarikh yang ada kenangan kepada mereka..macam tarikh pertama kali berjumpa ke..tak pon tarikh yang senang diingat.. 😀 tapi untuk tarikh-tarikh begini tentunya kena booking awal kan? kalau tak...

Read More
Kami tidak menerima tempahan untuk bulan 10 dan 11..
Oct01

Kami tidak menerima tempahan untuk bulan 10 dan 11..

Salam semua, Saya ada pengumuman yang nak diberitahu kepada anda-anda yang berminat nak buat tempahan dengan kami. Pada 12 Oktober ini Puan Noridah akan berangkat ke Mekah untuk mengerjakah fardhu haji. Jadi bermula dari 12 Oktober dan sepanjang bulan Nov, Puan Noridah tidak boleh menerima sebarang tempahan dan menjawap panggilan telefon. Anda masih boleh menghantar e-mail kepada Puan Noridah tetapi semua e-mail akan dibalas selepas...

Read More
Koleksi Gubahan Hantaran Gold (Fresh Flower)
Jan14

Koleksi Gubahan Hantaran Gold (Fresh Flower)

Gubahan Hantaran Perkahwinan ini bertemakan warna gold. Alas dan polisterin yang di gunakan berwarna gold sementara bunga-bunga yang digunakan untuk mengindahkan lagi gubahan hantaran ini ialah bunga-bunga segar yang terdiri dari bermacam-macam jenis. Gubahan Hantaran Gold Fresh Flower – Buah Gubahan Hantaran Gold Fresh Flower – Buah 1 Gubahan Hantaran Gold Fresh Flower – Scented Candle Gubahan Hantaran Gold Fresh...

Read More
Gubahan Hantaran 101
Jun23

Gubahan Hantaran 101

Kali saya nak kongsi tentang apa yang korang perlu pertimbangkan untuk Hantaran ni. Pertama sekali korang perlu buat keputusan samada korang mahu buat sendiri Gubahan Hantaran ini atau pon hantarkan kepada Pakar-pakar Gubahan Hantaran seperti mak saya..hehe..:D Kalau korang nak buat sendiri tak ada masalahlah untuk mencari pembuat Gubahan Hantaran ni tapi korang kenalah bersedia untuk ke sana ke sini mencari segala bahan-bahan yang...

Read More
%d bloggers like this: