Gubahan Hantaran Warna Mint Green.
Sep17

Gubahan Hantaran Warna Mint Green.

Assalamualaikum dan hi kepada semua, Lama pulak saya tak jenguk blog hantaran kahwin ni..huu..maaf sebab terlambat nak post gambar-gambar untuk gubahan hantaran bertemakan warna Mint Green ni. Jadi seperti yang saya janjikan sebelum ni jom kita tengok gambarnya..   Klik je gambar kat bawah ni kalau nak tengok lagi gambar hantaran warna mint green ni. Untuk koleksi gubahan kali ni barang-barang dari pengantin lelaki kepada...

Read More
Gubahan Tema Warna Mint Green (Sneak Peak)
Aug31

Gubahan Tema Warna Mint Green (Sneak Peak)

Gubahan dalam warna Mint Green ni baru je siap beberapa hari lepas. Nanti baru update gambar full. 😀 Tengok dari jauh dulu ye..hehehe.. Untuk maklumat harga pakej anda hanya perlu ke page Harga Gubahan Hantaran. Jika anda ada sebarang persoalan anda boleh ke laman FAQs kami. Mungkin disitu anda akan mendapat jawapannya. Untuk tempahan sila email butiran seperti tarikh majlis, dan tema warna ke...

Read More
%d bloggers like this: