Nama Baru – HantaranKahwin By Eida.
Oct21

Nama Baru – HantaranKahwin By Eida.

Assalamualaikum. Ada tak yang perasan nama baru untuk blog ni? Dah lama tukar baru la nak buat post tentang ni. Maaf sebab dah lama tak dapat post apa-apa pon di blog ni. Berbalik semula kita kepada tajuk. Hantaran Kahwin kini berubah ke nama baru yang lebih personal gitu. Ye lah kan dah lama kami gunakan nama Hantaran Kahwin, tapi macam terlalu general, tak menampakkan identiti. Jadi baru-baru ini kami buat keputusan untuk tambah...

Read More
%d bloggers like this: