Hantaran Kahwin berwajah baru..
Dec04

Hantaran Kahwin berwajah baru..

Salam semua.. Baru je beberapa hari ni saya ubah template untuk blog hantaran kahwin ni. Apa pendapat anda semua? Ok tak? Tapi still ada lagi yang nak di touch-up sana sini.. dan saya pon ada buat banner kecil jika untuk blog ni. Kalau sudi silalah tepek banner kecil saya ni di blog atau pon website anda ye.. ๐Ÿ˜€ Banner Hantaran Kahwin 125×125 px Untuk banner 125×125 px ni ini lah code yang anda boleh copy and paste kat...

Read More
Buat sendiri Bunga Tangan untuk Majlis Perkahwinan Anda
Nov27

Buat sendiri Bunga Tangan untuk Majlis Perkahwinan Anda

Dah lama saya tak update blog hantaran kahwin ni..agak sibuk dengan kerja-kerja harian ๐Ÿ˜€ Kali ini saya nak berkongsi dengan anda semua bagaimana anda boleh buat sendiri Bunga Tangan untuk Majlis Perkahwinan anda. Di bawah ni ada video yang terbahagi kepada 2 bahagian bagaimana untuk membuat bunga tangan yang ringkas dengan menggunakan bunga ros. Setelah melihat video-video di atas sudah tentu anda boleh membuat bunga tangan anda...

Read More
Selamat Hari Raya..Jom Dengar Lagu Raya..:D
Sep19

Selamat Hari Raya..Jom Dengar Lagu Raya..:D

Selamat Hari Raya Aidilfitri saya ucapkan kepada semua pelawat setia hantarankahwin.com. Sempena hari yang mulia ini saya memohon seribu kemaafan jika ada post, comment, iklan atau apa-apa saja yang telah menyinggung perasaan anda semua. Semuanya bukanlah disengajakan, cuma kelemahan saya yang bergelar hamba Allah. Saya amat menghargai kesudian anda semua melawati laman web Hantaran Kahwin ini. Saya berharap agar segala info-info yang...

Read More
Salam Ramadhan untuk semua..
Aug30

Salam Ramadhan untuk semua..

Saya rasa masih belum terlambat untuk mengucapkan Salam Ramadhan kepada anda semua. Hari ini sudah masuk hari ke-9 kita menjalankan ibadah berpuasa ni. Marilah kita menambah amal ibadah kitaย  di bulan Ramadhan yang mulia ini. Tak lupa juga hari esok merupakan Hari Kemerdekaan negara Malaysia kita yang tercinta ni buat kali ke-52. Bersama-sama kita berdoa agar negara kita akan sentiasa aman tenteram dan berkekalan la hendaknya. ๐Ÿ˜€...

Read More
Senarai lagu-lagu di Hari Bahagia anda – Lagu-lagu Melayu
Aug14

Senarai lagu-lagu di Hari Bahagia anda – Lagu-lagu Melayu

Ada sesetengah pengantin menyediakan set karaoke di Majlis Perkahwinan mereka. Dalam kes ni tak perlulah sediakan senarai lagu yang nak didendangkan di Majlis Perkahwinan. Ada pula yang tak sukakan karaoke..katanya rosak majlis bila orang menyanyi tak sedap dan sumbang. Hehehe..:D Semua pon bergantung kepada pasangan pengantin dan keluarga pengantin itu sendiri. Di bawah ini saya senaraikan antara lagu-lagu melayu yang sesuai...

Read More
%d bloggers like this: