Salam Aidilfitri

Assalamualaikum semua,

Pejam celik, pejam celik hari ni dah pon hari terakhir di bulan Ramadhan untuk tahun 2014 ni. Kami di HantaranKahwin berharap agar Ramadhan anda semua penuh dengan segala amal dan ibadah yang semestinya kita cuba untuk teruskan di bulan-bulan yang lain juga..

Berkesempatan ini, pihak kami di HantaranKahwin ingin memohon keampunan dari anda semua kerana update yang kami berikan sangatlah sedikit..hehe..dan juga comments yang tak berbalas. Maaf sesangat. Kami berharap anda tetap memberikan sokongan kepada kami dan doakan kami supaya lebih maju jaya.

salam-aidilfitri-hantarankahwin-2014

 

Jika ada sesiapa yang berminat untuk mengetahui maklumat harga pakej anda hanya perlu ke page Harga Gubahan Hantaran, di laman FAQs kami ada kami sediakan jawapan kepada pelbagai soalan yang selalu kami dapat.

Untuk tempahan sila email butiran seperti tarikh majlis, dan tema warna ke moc]tod[niwhaknaratnahnull]ta[irahab.hadiron atau
hubungi 013-3693240(Pn. Noridah) untuk sebarang pertanyaan/tempahan berkenaan gubahan hantaran.

Author: Beba

Saya merupakan seorang Mak anak dua yang sekali-sekali menulis di blog Hantaran Kahwin ni. Yang pakar tentang Gubahan Hantaran adalah Mak saya, Pn. Noridah, bukan saya. :D Saya berminat dengan kerja kreatif, tak kisah sama ada handmade ataupon yang gunakan software di komputer. Ada masa saya menjahit, di masa lain pula saya buat design untuk blog/website. Saya juga mempunyai blog sendiri di: http://beba-anas.com.

Share This Post On

Leave a Reply

%d bloggers like this: