Hantaran Merah dan Silver

Hi and assalamualaikum semua,

Maaflah sebab dah lama sesangat saya tak update website ni..saya sendiri pon banyak komitmen lain selain dari untuk update website ni. Tapi itu bukan bermaksud kami tidak lagi menerima tempahan kerana semua tempahan diuruskan oleh Mak saya. Alhamdulillah, tempahan tetap ada setiap bulan. Tetapi sila pastikan untuk bertanya melalu Email (noridah.bahari [at] hantarankahwin [.dot] com) ataupon call Pn. Noridah di talian 013-3693240 atau hubungi kami melalui Contact Form.

Jika pada sesiapa yang meninggalkan info di bahagian comment, kami minta maaf kena seperti yang saya umumkan sebelum ini, website ni memang jarang saya moderate, jadi memang kemungkinan untuk kami menjawap soalan anda adalah sangat rendah. Insya Allah, saya akan cuba sebaik mungkin untuk meningkatkan masa yang saya luangkan untuk website ni di masa hadapan.

Terpanjang pulak intro untuk update kali ni..maklumlah dah lama tak update..Jadi berbalik kepada tajuk. Di bawah ini saya sertakan gambar2 gubahan hantaran yang bertemakan warna merah dan silver.

Author: Beba

Saya merupakan seorang Mak anak dua yang sekali-sekali menulis di blog Hantaran Kahwin ni. Yang pakar tentang Gubahan Hantaran adalah Mak saya, Pn. Noridah, bukan saya. :D Saya berminat dengan kerja kreatif, tak kisah sama ada handmade ataupon yang gunakan software di komputer. Ada masa saya menjahit, di masa lain pula saya buat design untuk blog/website. Saya juga mempunyai blog sendiri di: http://beba-anas.com.

Share This Post On

Leave a Reply

%d bloggers like this: