Pameran Pengantin Malaysia 2009

Pameran Pengantin Malaysia 2009 - Klik di sini untuk maklumat lanjut..

Pameran Pengantin Malaysia 2009 - Klik di sini untuk maklumat lanjut..

Kepada bakal-bakal pengantin bolehlah pergi ke Pameran Pengantin Malaysia 2009. Berbagai aktiviti adakan di Pameran Pengantin Malaysia ini. Jika anda bernasib baik anda mungkin dapat memenangi Pakej Berbulan Madu! 😀 Selain dari itu pelawat yang bertuah juga berpeluang untuk memenangi Pakej Fotografi.

Di sana nanti anda juga boleh mendapat sebuah TV Plasma 32″ dan Pakej Kad Perkahwinan. Untuk maklumat lanjut anda bolehlah ke kaunter penganjur Pameran Pengantin ini nanti.

Bagi anda yang pandai mengandam pula, apa kata anda sertai Pertandingan Andaman Pengantin yang di adakan nanti.  Untuk maklumat lanjut bolehlah klik pada gambar di sebelah ni.

Maklumat pameran ini adalah seperti di bawah:

  • Tarikh : 7 – 9 Ogos 2009
  • Tempat :  Mid Valley Exhibition Centre, Tingkat 3, Dewan 2 & 3.
  • Masa : 11.00am – 9.00pm
  • Masuk PERCUMA!

Bagi 1000 pelawat pertama, anda akan mendapat Bunga Ros Percuma.

Author: Beba

Saya merupakan seorang Mak anak dua yang sekali-sekali menulis di blog Hantaran Kahwin ni. Yang pakar tentang Gubahan Hantaran adalah Mak saya, Pn. Noridah, bukan saya. :D Saya berminat dengan kerja kreatif, tak kisah sama ada handmade ataupon yang gunakan software di komputer. Ada masa saya menjahit, di masa lain pula saya buat design untuk blog/website. Saya juga mempunyai blog sendiri di: http://beba-anas.com.

Share This Post On

Leave a Reply

%d bloggers like this: