Comment Luv @ hantarankahwin.com

Saya baru saja installed plugin commentLuv di hantarankahwin.com. Secara ringkasnya, apabila korang komen di mana-mana post dan korang masukkan URL blog anda, secara automatiknya CommentLuv akan ‘retrieve’ post terbaru anda melalui RSS feed dan menunjukkannya di akhir komen anda seperti gambar di bawah:

Contoh comment dengan commentLuv

Contoh comment dengan commentLuv

Nampak tak link terakhir di bawah comment saya tu..

CommentLuv checkbox

CommentLuv checkbox

Korang tak perlu buat apa-apa pon cuma kena pastikan yang ‘checkbox’ CommentLuv sudah ditandakan dan isikan alamat blog anda.

Jangan lupa pulak bagi komen anda ye? tapi pastikan komen-komen yang berkaitan dengan tajuk post ataupon apa-apa saja yang berkaitan dengan perkahwinan.

Setelah korang masukkan alamat blog korang CommentLuv akan terus ‘buat kerja’ dia dan menunjukkan post terbaru di blog anda. Rujuk gambar di bawah ni…

Isi kan semua ye..

Isi kan semua ye..

Apa lagi rajin-rajinkanlah diri korang untuk berikan pendapat ataupon komen-komen anda di blog ini ye..:D

Author: Beba

Saya merupakan seorang Mak anak dua yang sekali-sekali menulis di blog Hantaran Kahwin ni. Yang pakar tentang Gubahan Hantaran adalah Mak saya, Pn. Noridah, bukan saya. :D Saya berminat dengan kerja kreatif, tak kisah sama ada handmade ataupon yang gunakan software di komputer. Ada masa saya menjahit, di masa lain pula saya buat design untuk blog/website. Saya juga mempunyai blog sendiri di: http://beba-anas.com.

Share This Post On

Leave a Reply

%d bloggers like this: