Hantaran Perkahwinan in Brown and Cream

Gubahan ini dibuat untuk Majlis Perkahwinan Rizal dan Nora bagi pihak lelaki…warna gabungan pilihan ialah warna coklat dan cream..

Sila klik gambar untuk lihat dengan lebih jelas..

Jikalau berminat untuk menempah gubahan hantaran boleh la berhubung dengan Puan Noridah di 013-3693240. Untuk melihat barang yang kami ada atau nak lihat sendiri macam mana kombinasi warna dan sebagainya boleh la buat appointment ye..

Author: Beba

Saya merupakan seorang Mak anak dua yang sekali-sekali menulis di blog Hantaran Kahwin ni. Yang pakar tentang Gubahan Hantaran adalah Mak saya, Pn. Noridah, bukan saya. :D Saya berminat dengan kerja kreatif, tak kisah sama ada handmade ataupon yang gunakan software di komputer. Ada masa saya menjahit, di masa lain pula saya buat design untuk blog/website. Saya juga mempunyai blog sendiri di: http://beba-anas.com.

Share This Post On

5 Comments

 1. assalamalaikum..saya ada bberape soalan nak di tanya ni berkenaan dengan gubahan hantaran.

  1. berapakah harga2 sesuatu gubahan yang ditempah? contohnya seperti gubahan yang di iklankan.
  2. material gubahan adakah perlu dibeli sendiri atau telah disediakan oleh syarikat tuan?
  3. brapa lamakah tempahan itu boleh disiapkan sekiranya saya ingin membuat gubahan untuk 7 dulang bagi pihak saya dan 9 dlang untuk pihak tunang saya?
  4. dimanakah terletaknya syarikat tuan?

  sebarang maklum balas amatlah dihargai.terima kasih..

  Post a Reply
  • Saya tak berapa faham, adakah cik norliza ada laman web yang boleh menunjukkan cara membuat gubahan ataupon cik norliza bertanya samada kami ada menunjuk cara membuat gubahan hantaran? Kalau bagi soalan yang kemudian tu..kami tiada memberi tunjuk ajar bagaimana untuk membuat hantaran. 😀

   Post a Reply
 2. bekas hntaran sy adalah dari bekas besi. so, sy tak pandai nak mengubah bekas hntaran tersebut. boleh tak cik norliza tunjuk contoh-contoh bekas hantaran yang digubah dalam bekas besi.

  Post a Reply
 3. saya nak tau….
  satu hantaran upah yer berapa?
  tema coklat +silver
  untuk 9 dulang
  brg2 hantaran seperti minyak wangi kasut kami perlu hantar @ kami gubah sendiri???
  sila hubungi 019-33233616

  Post a Reply

Leave a Reply

%d bloggers like this: