Gubahan Hantaran Warna Mint Green.
Sep17

Gubahan Hantaran Warna Mint Green.

Assalamualaikum dan hi kepada semua, Lama pulak saya tak jenguk blog hantaran kahwin ni..huu..maaf sebab terlambat nak post gambar-gambar untuk gubahan hantaran bertemakan warna Mint Green ni. Jadi seperti yang saya janjikan sebelum ni jom kita tengok gambarnya..   Klik je gambar kat bawah ni kalau nak tengok lagi gambar hantaran warna mint green ni. Untuk koleksi gubahan kali ni barang-barang dari pengantin lelaki kepada...

Read More