Hantaran Merah dan Silver
Feb07

Hantaran Merah dan Silver

Hi and assalamualaikum semua, Maaflah sebab dah lama sesangat saya tak update website ni..saya sendiri pon banyak komitmen lain selain dari untuk update website ni. Tapi itu bukan bermaksud kami tidak lagi menerima tempahan kerana semua tempahan diuruskan oleh Mak saya. Alhamdulillah, tempahan tetap ada setiap bulan. Tetapi sila pastikan untuk bertanya melalu Email (noridah.bahari [at] hantarankahwin [.dot] com) ataupon call Pn....

Read More
Gubahan Hantaran Merah, Hitam dan Gold
Feb09

Gubahan Hantaran Merah, Hitam dan Gold

Saya tengok2 rupanya dah lama jugak saya tak update blog ni..so kali ni saya nak update gambar gubahan hantaran yang bertemakan ros merah, dengan kombinasi warna hitam dan warna emas. Ros merah tu cuma artificial flowers.. Antara barang yang menjadi pilihan sebagai hantaran ialah: Coklat Buah-buahan Kain Kasut Perfume Sejadah Kemeja dan Slack Sirih Junjung Cermin Mata Hitam + Potpouri Okay, so ni lah gambar-gambar Gubahan Hantaran...

Read More
Koleksi Gubahan Hantaran Warna Merah dan Putih
Jan02

Koleksi Gubahan Hantaran Warna Merah dan Putih

Gubahan hantaran yang bertemakan warna merah dan putih ini merupakan Gubahan Hantaran untuk Majlis  Perkahwinan Mai. Buah Strawberry di tambah untuk memaniskan lagi gubahan-gubahan ini. Antara barang-barang yang yang dijadikan hantaran untuk diberi kepada pihak pengantin perempuan: mas kahwin handbag & kasut perfume coklat sangkar buah sirih junjung Sila klik gambar untuk lihat dengan lebih jelas.. Jikalau berminat untuk menempah...

Read More