Gubahan Hantaran Merah, Hitam dan Gold
Feb09

Gubahan Hantaran Merah, Hitam dan Gold

Saya tengok2 rupanya dah lama jugak saya tak update blog ni..so kali ni saya nak update gambar gubahan hantaran yang bertemakan ros merah, dengan kombinasi warna hitam dan warna emas. Ros merah tu cuma artificial flowers.. Antara barang yang menjadi pilihan sebagai hantaran ialah: Coklat Buah-buahan Kain Kasut Perfume Sejadah Kemeja dan Slack Sirih Junjung Cermin Mata Hitam + Potpouri Okay, so ni lah gambar-gambar Gubahan Hantaran...

Read More
Gubahan Hantaran bertemakan warna Pink dan Hitam
Jan24

Gubahan Hantaran bertemakan warna Pink dan Hitam

Apa khabar semua?? Dah agak lama juga saya tak update.. Kali ni saya upload gambar-gambar Gubahan Hantaran dengan tema warna Pink/Merah Jambu dan Hitam. Selain itu saya juga ada satu pengumuman mengenai beberapa perkara, tetapi itu akan saya terangkan di post yang lain.. Ini antara gambar2 yang saya dapat tunjukkan sebagai contoh untuk Hantaran berwarna Pink Hitam.. Antara barang-barang yang menjadi pilihan pihak lelaki untuk digubah...

Read More
Gubahan Hantaran bertemakan Hitam dan Silver
Sep15

Gubahan Hantaran bertemakan Hitam dan Silver

Dah lama betul saya tak dapat nak update blog hantaranKahwin ni..memang sibuk dengan macam-macam perkara lain lagi.. Masih belum terlambat lagi untuk saya dan mak saya mengucapkan ‘Selamat Hari Raya‘ kepada semua yang datang melawat blog ni dan kepada bekas pelanggan2 kami. kami juga ingin memohon maaf jika ada ayat-ayat di blog ni yang menyinggung perasaan ke, ada comments atau  emails yang lambat berbalas atau apa saja...

Read More
%d bloggers like this: