Gubahan Hantaran Merah, Hitam dan Gold
Feb09

Gubahan Hantaran Merah, Hitam dan Gold

Saya tengok2 rupanya dah lama jugak saya tak update blog ni..so kali ni saya nak update gambar gubahan hantaran yang bertemakan ros merah, dengan kombinasi warna hitam dan warna emas. Ros merah tu cuma artificial flowers.. Antara barang yang menjadi pilihan sebagai hantaran ialah: Coklat Buah-buahan Kain Kasut Perfume Sejadah Kemeja dan Slack Sirih Junjung Cermin Mata Hitam + Potpouri Okay, so ni lah gambar-gambar Gubahan Hantaran...

Read More
Gubahan Hantaran dengan Tema Orange dan Gold
Nov17

Gubahan Hantaran dengan Tema Orange dan Gold

Salam semua, Setelah lama saya tak update blog Hantaran Kahwin mak saya ni, hari ni saya nak tunjuk gubahan hantaran yang bertemakan warna orange dan gold. Jarang juga mak saya terima tempahan yang menggunakan warna orange ni. Sebelum ni ada satu je rasanya. Bukan trend kot..ramai yang request gubahan hantaran warna hitam dan silver atau pon gold. Pink dan purple pon antara warna yang selalu orang request.. 😀 owh..dah hijau.tapi pada...

Read More
Gubahan Hantaran Bertemakan Gold/Emas
Jan03

Gubahan Hantaran Bertemakan Gold/Emas

Salam semua, Belum terlambat lagi rasanya untuk saya ucapkan Selamat Tahun Baru kepada anda semua. Saya harap tahun ini akan menjadi tahun yang lebih baik dari tahun-tahun yang lepas.. 😀 Antara azam tahun baru saya ialah untuk lebih kerap update blog Hantaran Kahwin ni..insyallah..saya akan cuba memberi lebih perhatian kepada blog ini. Kali ini saya nak update gambar-gambar contoh Gubahan Hantaran yang bertema Gold pula. Masih ada...

Read More
Koleksi Gubahan Hantaran Gold (Fresh Flower)
Jan14

Koleksi Gubahan Hantaran Gold (Fresh Flower)

Gubahan Hantaran Perkahwinan ini bertemakan warna gold. Alas dan polisterin yang di gunakan berwarna gold sementara bunga-bunga yang digunakan untuk mengindahkan lagi gubahan hantaran ini ialah bunga-bunga segar yang terdiri dari bermacam-macam jenis. Gubahan Hantaran Gold Fresh Flower – Buah Gubahan Hantaran Gold Fresh Flower – Buah 1 Gubahan Hantaran Gold Fresh Flower – Scented Candle Gubahan Hantaran Gold Fresh...

Read More
%d bloggers like this: