Hantaran Bunga Segar Mewangi.
Oct26

Hantaran Bunga Segar Mewangi.

Amboi! Tajuk, bukan main lagi. Hehe. Okay, kali ni saya nak belanja gambar-gambar gubahan hantaran untuk bunga segar pula. Biasanya hantaran bunga segar ni bagus jika lokasi majlis tak berapa jauh. Kiranya tidak la nak ambil masa berjam-jam pula nak sampai ke lokasi majlis. Takut sampai nanti dah tak segar pula. Hantaran ini merupakan pemberian dari pihak lelaki kepada pihak perempuan. Ada 5 dulang semuanya. Sirih Junjung Bekas Cek...

Read More
Gubahan Hantaran Warna Mint Green.
Sep17

Gubahan Hantaran Warna Mint Green.

Assalamualaikum dan hi kepada semua, Lama pulak saya tak jenguk blog hantaran kahwin ni..huu..maaf sebab terlambat nak post gambar-gambar untuk gubahan hantaran bertemakan warna Mint Green ni. Jadi seperti yang saya janjikan sebelum ni jom kita tengok gambarnya..   Klik je gambar kat bawah ni kalau nak tengok lagi gambar hantaran warna mint green ni. Untuk koleksi gubahan kali ni barang-barang dari pengantin lelaki kepada...

Read More
Hantaran Gabungan Warna Hijau dan Silver
Apr04

Hantaran Gabungan Warna Hijau dan Silver

Assalamualaikum, Lama betul tak dapat nak update blog ni..hehehe.. So kali ni cuma nak upload gambar gubahan hantaran dengan gabungan warna hijau dan silver.. Jika anda berminat untuk menempah gubahan hantaran seperti ini bolehlah melihat maklumat harga pakej di page Harga Gubahan Hantaran. Jika anda ada sebarang persoalan anda boleh ke laman FAQs kami. Mungkin disitu anda akan mendapat jawapannya. Untuk tempahan sila email butiran...

Read More
Gubahan Hantaran Bertema Biru Turqouise dan Putih
Oct19

Gubahan Hantaran Bertema Biru Turqouise dan Putih

Assalamualaikum, Lama sangat dah saya tak update gambar gubahan hantaran di blog ni..update untuk kali ini saya nak tunjukkan gambar gubahan hantaran yang menggunakan tema warna biru turquoise dan putih.. Untuk maklumat harga pakej anda hanya perlu ke page Harga Gubahan Hantaran. Jika anda ada sebarang persoalan anda boleh ke laman FAQs kami. Mungkin disitu anda akan mendapat jawapannya. Untuk tempahan sila email butiran seperti...

Read More
Hantaran Merah dan Silver
Feb07

Hantaran Merah dan Silver

Hi and assalamualaikum semua, Maaflah sebab dah lama sesangat saya tak update website ni..saya sendiri pon banyak komitmen lain selain dari untuk update website ni. Tapi itu bukan bermaksud kami tidak lagi menerima tempahan kerana semua tempahan diuruskan oleh Mak saya. Alhamdulillah, tempahan tetap ada setiap bulan. Tetapi sila pastikan untuk bertanya melalu Email (noridah.bahari [at] hantarankahwin [.dot] com) ataupon call Pn....

Read More
Gubahan Hantaran Ungu dan Silver
Aug15

Gubahan Hantaran Ungu dan Silver

Salam semua, Dah lama betul saya tak update apa-apa di blog ni.. Tetapi walaupon saya tak update blog ni mak saya tetap masih mengambil tempahan untuk gubahan hantaran ni. Saya sarankan untuk sesiapa yang berminat untuk menempah ataupon mempunyai sebarang pertanyaan untuk terus hubungi mak saya di nombor 013-3693240. Untuk maklumat harga pakej anda hanya perlu ke page Harga Gubahan Hantaran. Jika anda ada sebarang persoalan anda boleh...

Read More
Page 1 of 41234
%d bloggers like this: