Gubahan Hantaran Warna Mint Green.
Sep17

Gubahan Hantaran Warna Mint Green.

Assalamualaikum dan hi kepada semua, Lama pulak saya tak jenguk blog hantaran kahwin ni..huu..maaf sebab terlambat nak post gambar-gambar untuk gubahan hantaran bertemakan warna Mint Green ni. Jadi seperti yang saya janjikan sebelum ni jom kita tengok gambarnya..   Klik je gambar kat bawah ni kalau nak tengok lagi gambar hantaran warna mint green ni. Untuk koleksi gubahan kali ni barang-barang dari pengantin lelaki kepada...

Read More
Hantaran Gabungan Warna Hijau dan Silver
Apr04

Hantaran Gabungan Warna Hijau dan Silver

Assalamualaikum, Lama betul tak dapat nak update blog ni..hehehe.. So kali ni cuma nak upload gambar gubahan hantaran dengan gabungan warna hijau dan silver.. Jika anda berminat untuk menempah gubahan hantaran seperti ini bolehlah melihat maklumat harga pakej di page Harga Gubahan Hantaran. Jika anda ada sebarang persoalan anda boleh ke laman FAQs kami. Mungkin disitu anda akan mendapat jawapannya. Untuk tempahan sila email butiran...

Read More
Gubahan Hantaran Bertema Biru Turqouise dan Putih
Oct19

Gubahan Hantaran Bertema Biru Turqouise dan Putih

Assalamualaikum, Lama sangat dah saya tak update gambar gubahan hantaran di blog ni..update untuk kali ini saya nak tunjukkan gambar gubahan hantaran yang menggunakan tema warna biru turquoise dan putih.. Untuk maklumat harga pakej anda hanya perlu ke page Harga Gubahan Hantaran. Jika anda ada sebarang persoalan anda boleh ke laman FAQs kami. Mungkin disitu anda akan mendapat jawapannya. Untuk tempahan sila email butiran seperti...

Read More
Hantaran Merah dan Silver
Feb07

Hantaran Merah dan Silver

Hi and assalamualaikum semua, Maaflah sebab dah lama sesangat saya tak update website ni..saya sendiri pon banyak komitmen lain selain dari untuk update website ni. Tapi itu bukan bermaksud kami tidak lagi menerima tempahan kerana semua tempahan diuruskan oleh Mak saya. Alhamdulillah, tempahan tetap ada setiap bulan. Tetapi sila pastikan untuk bertanya melalu Email (noridah.bahari [at] hantarankahwin [.dot] com) ataupon call Pn....

Read More
Gubahan Hantaran Ungu dan Silver
Aug15

Gubahan Hantaran Ungu dan Silver

Salam semua, Dah lama betul saya tak update apa-apa di blog ni.. Tetapi walaupon saya tak update blog ni mak saya tetap masih mengambil tempahan untuk gubahan hantaran ni. Saya sarankan untuk sesiapa yang berminat untuk menempah ataupon mempunyai sebarang pertanyaan untuk terus hubungi mak saya di nombor 013-3693240. Untuk maklumat harga pakej anda hanya perlu ke page Harga Gubahan Hantaran. Jika anda ada sebarang persoalan anda boleh...

Read More
Gubahan Hantaran dengan Tema Hijau dan Silver
Feb23

Gubahan Hantaran dengan Tema Hijau dan Silver

Tema warna gubahan hantaran yang saya upload kali ni seperti yang saya dah tulis di tajuk post ni ialah kombinasi warna hijau dan silver dan juga sedikit warna hitam.. Sila klik gambar untuk lihat dengan lebih jelas.. Jikalau berminat untuk menempah gubahan hantaran boleh la berhubung dengan Puan Noridah di 013-3693240. Untuk melihat barang yang kami ada atau nak lihat sendiri macam mana kombinasi warna dan sebagainya boleh la buat...

Read More
Page 1 of 41234