MarryMe deco ‘n’ such
May05

MarryMe deco ‘n’ such

Kami (hantaran kahwin) tidak mempunyai hubung kait dengan produk-produk ini. Sila hubungi MarryMe deco untuk sebarang maklumat lanjut. Di akhir post ini ada maklumat bagaimana untuk menghubungi pihak MarryMe. Sebarang e-mail yang dihantar kepada kami mengenai produk-produk MarryMe tidak akan dilayan. MarryMe deco ‘n’ such menawarkan pelbagai jenis kotak, bekas dan perkhidmatan yang menarik dan unik yang boleh  dijadikan...

Read More
Cenderahati untuk Tetamu..
Apr29

Cenderahati untuk Tetamu..

Bercerita mengenai cenderahati untuk tetamu ini,  banyak yang dapat dibuat sebagai cenderahati. Sebagai contoh, masa saya berkahwin dulu ( setahun yang lepas..tak lah lama sangatkan? bole diguna pakai lagi..:p) setiap seorang tetamu dewasa sepatutnya akan dapat 1 bunga telur dan 1 beg kertas yang mengandungi sapu tangan dan bahulu. Saya pernah pergi ke perkahwinan rakan saya dan mendapat 1 kotak songket yang mengandungi 3 biji...

Read More
Koleksi kad kahwin dari Kanda & Dinda wedding cards
Apr26

Koleksi kad kahwin dari Kanda & Dinda wedding cards

Sekarang ni  sudah banyak company yang menawarkan perkhidmatan cetakan kad kahwin ada website mereka  sendiri untuk menunjukkan contoh-contoh design mereka. Untuk kali ni saya nak highlightkan koleksi dari Kanda & Dinda wedding cards. Sebelum ini saya pernah menggunakan perkhidmatan mereka jadi saya mulakan dengan mereka dulu..:D. Kalau nak tengok kad kahwin saya dulu bolehlah tengok di blog saya. Kad jenis ni masih ada lagi...

Read More

New addition to Hantarankahwin.com

memang sudah agak lama saya tidak update blog ni kan? sememangnya mula2 saya hanya mahu menggunakan blog ni untuk mempromosikan business hantaran kahwin kecil-kecilan mak saya tapi bila difikir-fikirkan semula apa salahnya selain daripada mempromosikan gubahan hantaran mak saya ni saya juga postkan tips-tips atau articles yang berkaitan dengan perkahwinan dan pertunangan, dapat juga saya berkongsi informasi yang mungkin berguna untuk...

Read More

Selamat Datang ke hantaranKahwin.com

Assalamualaikum, Selamat datang dan terima kasih saya ucapkan kepada semua yang datang melawat ke website hantaranKahwin.com ini.. Macam susah plak kalau nak tulis ayat karangan skema2 ni…rasanya lebih mesra kalau saya just buat post ni dalam ayat yang biasa2 je…:D anyway..tujuan website ni di buat adalah untuk mempromosikan perniagaan kecil-kecilan mak saya seperti mana domain name ni dah bagitau..buat masa sekarang ni...

Read More
Page 9 of 9« First...56789
%d bloggers like this: