10.10.10
Oct10

10.10.10

hari ni tentu ramai yang berkenduri tak pon menikah ataupon bertunang kan..macam dah jadi trend pula di Malaysia ni, orang pilih tarikh2 macam ni untuk majlis-majlis ni kan…orang panggil tarikh cantik..hehe.. takpon ada juga yang pilih tarikh yang ada kenangan kepada mereka..macam tarikh pertama kali berjumpa ke..tak pon tarikh yang senang diingat.. 😀 tapi untuk tarikh-tarikh begini tentunya kena booking awal kan? kalau tak...

Read More
Kami tidak menerima tempahan untuk bulan 10 dan 11..
Oct01

Kami tidak menerima tempahan untuk bulan 10 dan 11..

Salam semua, Saya ada pengumuman yang nak diberitahu kepada anda-anda yang berminat nak buat tempahan dengan kami. Pada 12 Oktober ini Puan Noridah akan berangkat ke Mekah untuk mengerjakah fardhu haji. Jadi bermula dari 12 Oktober dan sepanjang bulan Nov, Puan Noridah tidak boleh menerima sebarang tempahan dan menjawap panggilan telefon. Anda masih boleh menghantar e-mail kepada Puan Noridah tetapi semua e-mail akan dibalas selepas...

Read More
Gubahan Hantaran bertemakan Hitam dan Silver
Sep15

Gubahan Hantaran bertemakan Hitam dan Silver

Dah lama betul saya tak dapat nak update blog hantaranKahwin ni..memang sibuk dengan macam-macam perkara lain lagi.. Masih belum terlambat lagi untuk saya dan mak saya mengucapkan ‘Selamat Hari Raya‘ kepada semua yang datang melawat blog ni dan kepada bekas pelanggan2 kami. kami juga ingin memohon maaf jika ada ayat-ayat di blog ni yang menyinggung perasaan ke, ada comments atau  emails yang lambat berbalas atau apa saja...

Read More
Gubahan Hantaran Ungu dan Merah Jambu
Jul20

Gubahan Hantaran Ungu dan Merah Jambu

Gubahan Hantaran ini bertemakan warna ungu dan ditambah sedikit warna merah jambu sebagai penambah seri.. 😀 Gubahan Hantaran Ungu Pink – Al-Quran Gubahan Hantaran Ungu Pink – Coklat Gubahan Hantaran Ungu Pink – Kasut Gubahan Hantaran Ungu Pink – Wallet and Belt Set Gubahan Hantaran Ungu Pink – Sejadah Gubahan Hantaran Ungu Pink – Towel Gubahan Hantaran Ungu Pink – Baju Gubahan Hantaran Ungu...

Read More
Tips Malam Pertama Anda..
Apr06

Tips Malam Pertama Anda..

Bagi yang sudah merancang untuk berkahwin buat masa terdekat ini sudah tentu segala persediaan untuk kenduri-kendara, gubahan hantaran, kad kahwin dan segalanya tu sudah hampir selesaikan..tapi apakah pula persediaan anda untuk malam pertama? Bersediakah anda? hehe..:D Sukalah saya nak kongsi tips malam pertama dengan anda. Malam pertama ni, adalah waktu yang amat menegangkan bagi pasangan pengantin baru. Yelah, apa-apa pon yang kita...

Read More
Bekas Hantaran Kayu
Mar30

Bekas Hantaran Kayu

Jika anda mengambil pakej gubahan hantaran dari kami, anda boleh meminjam bekas ini dengan percuma, tanpa apa-apa kos.Kalau rasa bermanfaat, silalah share dengan orang lain juga ye. 😀Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on WhatsApp (Opens in new window)MoreClick to...

Read More
Page 5 of 9« First...34567...Last »
%d bloggers like this: