Gubahan Hantaran Ungu dan Merah Jambu
Jul20

Gubahan Hantaran Ungu dan Merah Jambu

Gubahan Hantaran ini bertemakan warna ungu dan ditambah sedikit warna merah jambu sebagai penambah seri.. 😀 Gubahan Hantaran Ungu Pink – Al-Quran Gubahan Hantaran Ungu Pink – Coklat Gubahan Hantaran Ungu Pink – Kasut Gubahan Hantaran Ungu Pink – Wallet and Belt Set Gubahan Hantaran Ungu Pink – Sejadah Gubahan Hantaran Ungu Pink – Towel Gubahan Hantaran Ungu Pink – Baju Gubahan Hantaran Ungu...

Read More
Tips Malam Pertama Anda..
Apr06

Tips Malam Pertama Anda..

Bagi yang sudah merancang untuk berkahwin buat masa terdekat ini sudah tentu segala persediaan untuk kenduri-kendara, gubahan hantaran, kad kahwin dan segalanya tu sudah hampir selesaikan..tapi apakah pula persediaan anda untuk malam pertama? Bersediakah anda? hehe..:D Sukalah saya nak kongsi tips malam pertama dengan anda. Malam pertama ni, adalah waktu yang amat menegangkan bagi pasangan pengantin baru. Yelah, apa-apa pon yang kita...

Read More
Bekas Hantaran Kayu
Mar30

Bekas Hantaran Kayu

Jika anda mengambil pakej gubahan hantaran dari kami, anda boleh meminjam bekas ini dengan percuma, tanpa apa-apa kos.Kalau rasa bermanfaat, silalah share dengan orang lain juga ye. 😀Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on WhatsApp (Opens in new window)MoreClick to...

Read More
Bekas Hantaran Besi untuk Disewa
Mar20

Bekas Hantaran Besi untuk Disewa

*Perhatian, kami tidak lagi menyewakan bekas-bekas hantaran (besi,gelas,kayu..etc), alas polisterin + satin + organza sahaja (tanpa mengambil pakej) kepada pelanggan, tetapi jika anda mengambil Pakej Gubahan Hantaran dengan kami, bekas-bekas dan alas ini akan diberi pinjam tanpa sebarang bayaran tambahan. Harap Maklum. Salam, Sudah agak lama saya tak update blog ini, bukan apa, agak busy sejak akhir-akhir ni..tapi kali ini saya mahu...

Read More
Koleksi Gubahan Hantaran Gold (Fresh Flower)
Jan14

Koleksi Gubahan Hantaran Gold (Fresh Flower)

Gubahan Hantaran Perkahwinan ini bertemakan warna gold. Alas dan polisterin yang di gunakan berwarna gold sementara bunga-bunga yang digunakan untuk mengindahkan lagi gubahan hantaran ini ialah bunga-bunga segar yang terdiri dari bermacam-macam jenis. Gubahan Hantaran Gold Fresh Flower – Buah Gubahan Hantaran Gold Fresh Flower – Buah 1 Gubahan Hantaran Gold Fresh Flower – Scented Candle Gubahan Hantaran Gold Fresh...

Read More
Koleksi Gubahan Hantaran Warna Merah dan Putih
Jan02

Koleksi Gubahan Hantaran Warna Merah dan Putih

Gubahan hantaran yang bertemakan warna merah dan putih ini merupakan Gubahan Hantaran untuk Majlis  Perkahwinan Mai. Buah Strawberry di tambah untuk memaniskan lagi gubahan-gubahan ini. Antara barang-barang yang yang dijadikan hantaran untuk diberi kepada pihak pengantin perempuan: mas kahwin handbag & kasut perfume coklat sangkar buah sirih junjung Sila klik gambar untuk lihat dengan lebih jelas.. Jikalau berminat untuk menempah...

Read More
Page 5 of 9« First...34567...Last »