Gubahan Hantaran dari Pihak Perempuan bertemakan Purple dan Putih
Oct11

Gubahan Hantaran dari Pihak Perempuan bertemakan Purple dan Putih

Lamanya saya tak upload gambar gubahan hantaran terbaru hasil kerja tangan mak saya (Pn. Noridah). Dia pon dah ada juga bertanya bila saya nak upload gambar baru..sebab ada juga yang call dia sambil2 tanya tentang maklumat tempahan gubahan hantaran, nak juga tengok gambar contoh yang terbaru.. 😀 Jadi kali ni saya upload gambar2 gubahan hantaran yang bertemakan warna purple atau ungu dan putih (ada pink sikit rupanya baru saya perasan...

Read More
[Pengumuman]Masalah Teknikal Email HantaranKahwin.com
Jun19

[Pengumuman]Masalah Teknikal Email HantaranKahwin.com

Pertamanya saya nak pohon maaf sebab dah lama betul tak update apa2 di blog Hantaran Kahwin ni..dan juga rupa-rupanya terdapat sedikit masalah teknikal dengan email Puan Noridah beberapa minggu ini..apa2 pon semuanya telah pon ok..jadi harap maaf kepada mereka2 yang email Puan Noridah dan tak dapat apa2 balasan sampai ke hari ini… Segala kesulitan amatlah kami kesali… Kami masih menerima email dan akan berusaha untuk...

Read More
Custom Album, perlu atau tidak?? Alternatifnya?
Mar14

Custom Album, perlu atau tidak?? Alternatifnya?

Kalau kita tengok pakej-pakej dari photographer perkahwinan ni sudah pasti akan disertakan dengan album, tetapi biasanya terdapat 2 jenis album yang akan ditawarkan oleh jurugambar perkahwinan ni iaitu Sticky Album ataupon Custom Album juga kadang-kadang juga dikenali sebagai Coffee Table Album. Sticky Album ni rasanya semua pon tau kan? Album yang ada plastik nipis, lepas tu kita buka plastik nipis tu dan susun-susun gambar dan...

Read More
Harga baru untuk Gubahan Hantaran berkuat kuasa 1 February 2011.
Jan28

Harga baru untuk Gubahan Hantaran berkuat kuasa 1 February 2011.

Salam untuk semua.. Hari ini saya ada pengumuman yang hendak saya sampaikan mengenai harga pakej-pakej Gubahan Hantaran di Hantaran Kahwin dot Com. Buat pengetahuan semua bermula dari tarikh 1 February 2011, semua tempahan akan menggunakan kadar harga yang baru seperti di bawah. Sila rujuk page: Harga Gubahan Hantaran untuk harga pakej gubahan hantaran yang terkini. Harga di post ini sudah tidak diguna pakai lagi. Harap Maklum. Harga...

Read More
Gubahan Hantaran bertemakan warna Pink dan Hitam
Jan24

Gubahan Hantaran bertemakan warna Pink dan Hitam

Apa khabar semua?? Dah agak lama juga saya tak update.. Kali ni saya upload gambar-gambar Gubahan Hantaran dengan tema warna Pink/Merah Jambu dan Hitam. Selain itu saya juga ada satu pengumuman mengenai beberapa perkara, tetapi itu akan saya terangkan di post yang lain.. Ini antara gambar2 yang saya dapat tunjukkan sebagai contoh untuk Hantaran berwarna Pink Hitam.. Antara barang-barang yang menjadi pilihan pihak lelaki untuk digubah...

Read More
Gubahan Hantaran Bertemakan Gold/Emas
Jan03

Gubahan Hantaran Bertemakan Gold/Emas

Salam semua, Belum terlambat lagi rasanya untuk saya ucapkan Selamat Tahun Baru kepada anda semua. Saya harap tahun ini akan menjadi tahun yang lebih baik dari tahun-tahun yang lepas.. 😀 Antara azam tahun baru saya ialah untuk lebih kerap update blog Hantaran Kahwin ni..insyallah..saya akan cuba memberi lebih perhatian kepada blog ini. Kali ini saya nak update gambar-gambar contoh Gubahan Hantaran yang bertema Gold pula. Masih ada...

Read More
Page 4 of 9« First...23456...Last »
%d bloggers like this: