Gubahan Hantaran Ungu dan Silver
Aug15

Gubahan Hantaran Ungu dan Silver

Salam semua, Dah lama betul saya tak update apa-apa di blog ni.. Tetapi walaupon saya tak update blog ni mak saya tetap masih mengambil tempahan untuk gubahan hantaran ni. Saya sarankan untuk sesiapa yang berminat untuk menempah ataupon mempunyai sebarang pertanyaan untuk terus hubungi mak saya di nombor 013-3693240. Untuk maklumat harga pakej anda hanya perlu ke page Harga Gubahan Hantaran. Jika anda ada sebarang persoalan anda boleh...

Read More
Gubahan Hantaran dengan Tema Hijau dan Silver
Feb23

Gubahan Hantaran dengan Tema Hijau dan Silver

Tema warna gubahan hantaran yang saya upload kali ni seperti yang saya dah tulis di tajuk post ni ialah kombinasi warna hijau dan silver dan juga sedikit warna hitam.. Sila klik gambar untuk lihat dengan lebih jelas.. Jikalau berminat untuk menempah gubahan hantaran boleh la berhubung dengan Puan Noridah di 013-3693240. Untuk melihat barang yang kami ada atau nak lihat sendiri macam mana kombinasi warna dan sebagainya boleh la buat...

Read More
Gubahan Hantaran Merah, Hitam dan Gold
Feb09

Gubahan Hantaran Merah, Hitam dan Gold

Saya tengok2 rupanya dah lama jugak saya tak update blog ni..so kali ni saya nak update gambar gubahan hantaran yang bertemakan ros merah, dengan kombinasi warna hitam dan warna emas. Ros merah tu cuma artificial flowers.. Antara barang yang menjadi pilihan sebagai hantaran ialah: Coklat Buah-buahan Kain Kasut Perfume Sejadah Kemeja dan Slack Sirih Junjung Cermin Mata Hitam + Potpouri Okay, so ni lah gambar-gambar Gubahan Hantaran...

Read More
Gubahan Hantaran Fresh Look
Dec21

Gubahan Hantaran Fresh Look

Salam semua, Kali ni saya nak update sikit antara contoh gubahan hantaran yang mak saya (Pn. Noridah) dah buat sebelum ini. Bulan lepas saya balik ke rumah mak saya, lama juga tinggal di sana, jadi saya merajinkan diri untuk snap gambar-gambar gubahan hantaran yang mak saya dah buat. Alhamdulillah, sekarang ni memang every week ada tempahan. 😀 Gubahan hantaran untuk kali ini ialah jenis yang nampak fresh..walaupon cuma menggunakan...

Read More
Gubahan Hantaran dengan Tema Orange dan Gold
Nov17

Gubahan Hantaran dengan Tema Orange dan Gold

Salam semua, Setelah lama saya tak update blog Hantaran Kahwin mak saya ni, hari ni saya nak tunjuk gubahan hantaran yang bertemakan warna orange dan gold. Jarang juga mak saya terima tempahan yang menggunakan warna orange ni. Sebelum ni ada satu je rasanya. Bukan trend kot..ramai yang request gubahan hantaran warna hitam dan silver atau pon gold. Pink dan purple pon antara warna yang selalu orang request.. 😀 owh..dah hijau.tapi pada...

Read More
Gubahan Hantaran dari Pihak Perempuan bertemakan Purple dan Putih
Oct11

Gubahan Hantaran dari Pihak Perempuan bertemakan Purple dan Putih

Lamanya saya tak upload gambar gubahan hantaran terbaru hasil kerja tangan mak saya (Pn. Noridah). Dia pon dah ada juga bertanya bila saya nak upload gambar baru..sebab ada juga yang call dia sambil2 tanya tentang maklumat tempahan gubahan hantaran, nak juga tengok gambar contoh yang terbaru.. 😀 Jadi kali ni saya upload gambar2 gubahan hantaran yang bertemakan warna purple atau ungu dan putih (ada pink sikit rupanya baru saya perasan...

Read More
Page 3 of 912345...Last »
%d bloggers like this: