Tutorial menggunakan Photobook Designer – Bahagian 1
Sep20

Tutorial menggunakan Photobook Designer – Bahagian 1

Hi dan Assalamualaikum untuk semua.. Jom kita sambung lagi tutorial nak buat Photobook guna software Photobook Designer ni..hehe.. Kalau terlepas post sebelum ni boleh bace kat sini: Tutorial menggunakan Photobook Designer РPengenalan. Sebelum bermula saya cuma nak highlightkan pasal saiz-saiz photobook yang ada. Secara ringkasnya boleh lah rujuk gambar di bawah ni untuk saiz-saiz photobook yang ada ditawarkan. Selain itu kita...

Read More
Gubahan Hantaran Warna Mint Green.
Sep17

Gubahan Hantaran Warna Mint Green.

Assalamualaikum dan hi kepada semua, Lama pulak saya tak jenguk blog hantaran kahwin ni..huu..maaf sebab terlambat nak post gambar-gambar untuk gubahan hantaran bertemakan warna Mint Green ni. Jadi seperti yang saya janjikan sebelum ni jom kita tengok¬†gambarnya..   Klik je gambar kat bawah ni kalau nak tengok lagi gambar hantaran warna mint green ni. Untuk koleksi gubahan kali ni barang-barang dari pengantin lelaki kepada...

Read More
Gubahan Tema Warna Mint Green (Sneak Peak)
Aug31

Gubahan Tema Warna Mint Green (Sneak Peak)

Gubahan dalam warna Mint Green ni baru je siap beberapa hari lepas. Nanti baru update gambar full. ūüėÄ Tengok dari jauh dulu ye..hehehe.. Untuk maklumat harga pakej anda hanya perlu ke page Harga Gubahan Hantaran. Jika anda ada sebarang persoalan anda boleh ke laman FAQs kami.¬†Mungkin disitu anda akan mendapat jawapannya. Untuk tempahan sila email butiran seperti tarikh majlis, dan tema warna ke...

Read More
Tutorial menggunakan Photobook Designer – Pengenalan
Aug28

Tutorial menggunakan Photobook Designer – Pengenalan

Sebelum ini saya ada buat pos tentang Custom Album; perlu atau tidak dan alternatifnya¬†(will open in new tab). Kalau belum baca lagi bolehlah baca dulu post tu, tapi tanak bace pon okay je… Untuk tutorial ni saya akan gunakan¬†software Photobook Designer by Photobook Malaysia. Kalau belum ada bolehlah download di website mereka dulu (will open in new tab) serta install di laptop atau komputer, dan untuk lebih mudah lagi Photobook...

Read More
Salam Aidilfitri
Jul26

Salam Aidilfitri

Assalamualaikum semua, Pejam celik, pejam celik hari ni dah pon hari terakhir di bulan Ramadhan untuk tahun 2014 ni. Kami di HantaranKahwin berharap agar Ramadhan anda semua penuh dengan segala amal dan ibadah yang semestinya kita cuba untuk teruskan di bulan-bulan yang lain juga.. Berkesempatan ini, pihak kami di HantaranKahwin ingin memohon keampunan dari anda semua kerana update yang kami berikan sangatlah sedikit..hehe..dan juga...

Read More
10 Hari Akhir Ramadhan
Jul18

10 Hari Akhir Ramadhan

Assalamualaikum semua, Macam dah lama tak update blog ini. Bukannya apa, cuma sibuk dengan kerja dan aktiviti harian yang lain. Untuk gubahan hantaran, alhamdulillah, mak saya masih menerima tempahan. Cuba saya tak dapat nak upload sebahagian gambar hantaran yang mak saya dah siapkan atas kekangan masa saya sendiri. Saya tak sempat pon nak ucap selamat menyambut ramadhan, tengok-tengok kita dah pon memasuki 10 hari terakhir di bulan...

Read More
Page 1 of 912345...Last »