Pameran Pengantin Malaysia 2009

Kepada bakal-bakal pengantin bolehlah pergi ke Pameran Pengantin Malaysia 2009. Berbagai aktiviti adakan di Pameran Pengantin Malaysia ini. Jika anda bernasib baik anda mungkin dapat memenangi Pakej Berbulan Madu! 😀 Selain dari itu pelawat yang bertuah juga berpeluang untuk memenangi Pakej Fotografi. Di sana nanti anda juga boleh mendapat sebuah TV Plasma 32″ dan Pakej Kad Perkahwinan. Untuk maklumat lanjut anda bolehlah ke...

Read More
Duit poket..
Jul23

Duit poket..

Saya cuma mahu berkongsikan e-book ‘Amalan Jutawan‘ ini dengan anda semua. Lagipon anda cuma perlu download saja e-book ini dengan PERCUMA.  Saya sendiri pon dah download dan baca e-book ni. Apa yang lebih bagus ialah selepas anda download e-book ini anda juga boleh mengajak kawan-kawan download e-book percuma ini dan dalam masa yang sama anda akan mendapat Rm 1.20 bagi setiap kawan yang download. Baguskan? Ni lah masanya...

Read More
Hadiah Istimewa untuk yang Tersayang.
Jul22

Hadiah Istimewa untuk yang Tersayang.

Saya cuma mahu berkongsi dengan anda tentang satu website menarik yang saya terjumpa semasa saya sedang cuba untuk mencari hadiah buat suami saya. Suami saya simple je orangnya dalam bergaya ni, T-Shirt dan jeans. Jadi saya terfikir untuk memberi suami saya sehelai T-shirt sahaja tetapi untuk membuatkan t-shirt itu lagi bagus dan unik ialah dengan memberinya t-shirt yang tak ada orang lain pon ada. Istimewa untuk dia seorang je :)....

Read More
Comment Luv @ hantarankahwin.com
Jul06

Comment Luv @ hantarankahwin.com

Saya baru saja installed plugin commentLuv di hantarankahwin.com. Secara ringkasnya, apabila korang komen di mana-mana post dan korang masukkan URL blog anda, secara automatiknya CommentLuv akan ‘retrieve’ post terbaru anda melalui RSS feed dan menunjukkannya di akhir komen anda seperti gambar di bawah: Nampak tak link terakhir di bawah comment saya tu.. Korang tak perlu buat apa-apa pon cuma kena pastikan yang...

Read More
Untung Kalau Kahwin..
May09

Untung Kalau Kahwin..

Ketika surfing saya terjumpa pula artikel ni. Jadi saya cuma mahu berkongsi dengan anda semua. Kalau nak dipendekkan cerita, artikel ni mengenai kajian yang di buat ke atas Pertumbuhan kewangan bagi mereka yang telah Berkahwin dan bagi mereka yang masih bujang (trang..tang..tang..). Mengikut artikel ni, kedudukan kewangan orang yang dah berkahwin ialah hampir 2 kali ganda daripada orang bujang. Manakala bagi yang bercerai pula boleh...

Read More

New addition to Hantarankahwin.com

memang sudah agak lama saya tidak update blog ni kan? sememangnya mula2 saya hanya mahu menggunakan blog ni untuk mempromosikan business hantaran kahwin kecil-kecilan mak saya tapi bila difikir-fikirkan semula apa salahnya selain daripada mempromosikan gubahan hantaran mak saya ni saya juga postkan tips-tips atau articles yang berkaitan dengan perkahwinan dan pertunangan, dapat juga saya berkongsi informasi yang mungkin berguna untuk...

Read More
Page 4 of 41234
%d bloggers like this: