Nak buat duit lebih untuk Perkahwinan anda?
Mar26

Nak buat duit lebih untuk Perkahwinan anda?

Saya rasa anda semua mesti ada banyak barang-barang lama yang terpakai samada di dalam bilik stor ke atas almari ke atau di bawah katil. Tak kisah lah barang-barang lama tersebut ialah handphone, kasut, aksesori komputer, kasut, baju atau barang-barang terpakai yang lain. Kalau nak buang sayang, ye tak..Kalau tak mesti dah lama dah semua barang-barang ni masuk dalam tong sampah anda.. 😀 Nak dapat dulu pon bukannya senang, tapi kalau...

Read More
Selamat Tahun Baru – Harga Baru; Lebih Berpatutan..
Jan01

Selamat Tahun Baru – Harga Baru; Lebih Berpatutan..

Salam kepada semua pembaca dan pelawat laman Hantaran Kahwin, Terima kasih atas sokongan anda semua sehingga kami dapat bertahan hingga kini. Selamat Tahun Baru saya ucapkan kepada anda semua. Semoga tahun baru 2010 ini akan menjadi tahun yang lebih baik dari tahun 2009 yang telah pon kita tinggalkan. Saya berharap tahun ini saya akan dapat menumpukan lebih perhatian kepada laman Hantaran Kahwin ini, dan menyajikan banyak lagi...

Read More
Mahar dara, janda naik RM300
Dec14

Mahar dara, janda naik RM300

Mesti semua orang dah terbaca atau dengar berita tentang hal ni kan..bermula tahun depan mas kahwin bagi dara dan janda di Selangor dah dinaikkan ke RM300 daripada RM80 untuk dara dan RM40 untuk janda sebelum ni yang tidak pernah dikaji semula sejak ia ditetapkan pada tahun 1968. Kadar baru dan sama rata bagi  wanita yang berstatus dara atau janda ditetapkan semula mengikut perkembangan semasa. Anda boleh baca cerita penuh di sini....

Read More
Hantaran Kahwin berwajah baru..
Dec04

Hantaran Kahwin berwajah baru..

Salam semua.. Baru je beberapa hari ni saya ubah template untuk blog hantaran kahwin ni. Apa pendapat anda semua? Ok tak? Tapi still ada lagi yang nak di touch-up sana sini.. dan saya pon ada buat banner kecil jika untuk blog ni. Kalau sudi silalah tepek banner kecil saya ni di blog atau pon website anda ye.. 😀 Banner Hantaran Kahwin 125×125 px Untuk banner 125×125 px ni ini lah code yang anda boleh copy and paste kat...

Read More
Selamat Hari Raya..Jom Dengar Lagu Raya..:D
Sep19

Selamat Hari Raya..Jom Dengar Lagu Raya..:D

Selamat Hari Raya Aidilfitri saya ucapkan kepada semua pelawat setia hantarankahwin.com. Sempena hari yang mulia ini saya memohon seribu kemaafan jika ada post, comment, iklan atau apa-apa saja yang telah menyinggung perasaan anda semua. Semuanya bukanlah disengajakan, cuma kelemahan saya yang bergelar hamba Allah. Saya amat menghargai kesudian anda semua melawati laman web Hantaran Kahwin ini. Saya berharap agar segala info-info yang...

Read More
Salam Ramadhan untuk semua..
Aug30

Salam Ramadhan untuk semua..

Saya rasa masih belum terlambat untuk mengucapkan Salam Ramadhan kepada anda semua. Hari ini sudah masuk hari ke-9 kita menjalankan ibadah berpuasa ni. Marilah kita menambah amal ibadah kita  di bulan Ramadhan yang mulia ini. Tak lupa juga hari esok merupakan Hari Kemerdekaan negara Malaysia kita yang tercinta ni buat kali ke-52. Bersama-sama kita berdoa agar negara kita akan sentiasa aman tenteram dan berkekalan la hendaknya. 😀...

Read More
Page 3 of 41234
%d bloggers like this: