Selamat Hari Raya Aidilfitri 1433H
Aug16

Selamat Hari Raya Aidilfitri 1433H

Salam semua, Bulan Ramadhan pon dah semakin hampir ke penghujungnya..dan maknanya bulan Syawal pun bakal tiba..dengan itu kami di HantaranKahwin.com ingin meminta ampun dan maaf seandainya ada apa2 yang telah kami katakan, coretkan, lakukan telah menyinggung perasaan sesiapa sahaja sama ada yang hanya datang menjengah ke website kami ini ataupon anda pernah menjadi pelanggan kami. Sesungguh kami cumalah manusia biasa yang adakalanya...

Read More
[Pengumuman]Masalah Teknikal Email HantaranKahwin.com
Jun19

[Pengumuman]Masalah Teknikal Email HantaranKahwin.com

Pertamanya saya nak pohon maaf sebab dah lama betul tak update apa2 di blog Hantaran Kahwin ni..dan juga rupa-rupanya terdapat sedikit masalah teknikal dengan email Puan Noridah beberapa minggu ini..apa2 pon semuanya telah pon ok..jadi harap maaf kepada mereka2 yang email Puan Noridah dan tak dapat apa2 balasan sampai ke hari ini… Segala kesulitan amatlah kami kesali… Kami masih menerima email dan akan berusaha untuk...

Read More
Harga baru untuk Gubahan Hantaran berkuat kuasa 1 February 2011.
Jan28

Harga baru untuk Gubahan Hantaran berkuat kuasa 1 February 2011.

Salam untuk semua.. Hari ini saya ada pengumuman yang hendak saya sampaikan mengenai harga pakej-pakej Gubahan Hantaran di Hantaran Kahwin dot Com. Buat pengetahuan semua bermula dari tarikh 1 February 2011, semua tempahan akan menggunakan kadar harga yang baru seperti di bawah. Sila rujuk page: Harga Gubahan Hantaran untuk harga pakej gubahan hantaran yang terkini. Harga di post ini sudah tidak diguna pakai lagi. Harap Maklum. Harga...

Read More
HantaranKahwin.com kembali menerima panggilan dan tempahan..
Dec15

HantaranKahwin.com kembali menerima panggilan dan tempahan..

Salam semua, Maaf lambat update tentang ini. Puan Noridah dah pon kembali menerima sebarang pertanyaan dan tempahan samada melalui e-mail atau telefon. Jika nak melihat contoh atau berbincang face-to-face dengan Puan Noridah anda bolehlah setkan appointment dengan Puan Noridah.  😀 Kebelakangan ini macam ramai yang ambil tema Hitam dan Silver. Dalam simpanan saya masih ada lagi contoh2 gubahan Hantaran dari tema Hitam dan Silver ni....

Read More
10.10.10
Oct10

10.10.10

hari ni tentu ramai yang berkenduri tak pon menikah ataupon bertunang kan..macam dah jadi trend pula di Malaysia ni, orang pilih tarikh2 macam ni untuk majlis-majlis ni kan…orang panggil tarikh cantik..hehe.. takpon ada juga yang pilih tarikh yang ada kenangan kepada mereka..macam tarikh pertama kali berjumpa ke..tak pon tarikh yang senang diingat.. 😀 tapi untuk tarikh-tarikh begini tentunya kena booking awal kan? kalau tak...

Read More
Kami tidak menerima tempahan untuk bulan 10 dan 11..
Oct01

Kami tidak menerima tempahan untuk bulan 10 dan 11..

Salam semua, Saya ada pengumuman yang nak diberitahu kepada anda-anda yang berminat nak buat tempahan dengan kami. Pada 12 Oktober ini Puan Noridah akan berangkat ke Mekah untuk mengerjakah fardhu haji. Jadi bermula dari 12 Oktober dan sepanjang bulan Nov, Puan Noridah tidak boleh menerima sebarang tempahan dan menjawap panggilan telefon. Anda masih boleh menghantar e-mail kepada Puan Noridah tetapi semua e-mail akan dibalas selepas...

Read More
Page 2 of 41234
%d bloggers like this: