Selamat Tahun Baru 2018
Jan01

Selamat Tahun Baru 2018

Assalamualaikum 🙂 Alhamdulillah. Kejap je rasanya, dah pon kita menjejak kaki ke tahun 2018. Kami di Hantaran Kahwin By Eida mendoakan kepada semua yang membaca post ini semoga tahun ini semua pon dilimpahi rezeki dan diberi kebahagiaan dunia dan akhirat. Tak lupa juga semoga Allah kurniakan kesihatan yang baik buat semua, supaya tahun ini dapat kita tingkatkan lagi produktiviti dan meningkatkan taraf hidup kita di dunia dan juga...

Read More
Nama Baru – HantaranKahwin By Eida.
Oct21

Nama Baru – HantaranKahwin By Eida.

Assalamualaikum. Ada tak yang perasan nama baru untuk blog ni? Dah lama tukar baru la nak buat post tentang ni. Maaf sebab dah lama tak dapat post apa-apa pon di blog ni. Berbalik semula kita kepada tajuk. Hantaran Kahwin kini berubah ke nama baru yang lebih personal gitu. Ye lah kan dah lama kami gunakan nama Hantaran Kahwin, tapi macam terlalu general, tak menampakkan identiti. Jadi baru-baru ini kami buat keputusan untuk tambah...

Read More
Kami kini di Instagram!
Jun04

Kami kini di Instagram!

Assalamualaikum, Maaflah sebab dah lama tak update ape2 kat blog ni..mak saya pon memang bab2 suruh update ni memang dia tak reti..dah ajar dah..hehehe..jadinya baru je beberapa hari lepas saya createkan account Instagram je untuk dia..dan rasanya lebih mudah untuk dia update gubahan hantaran yang terbaru dia buat. Alhamdulillah walaupon blog ni sunyi je tapi tempahan tetap ada. Sila lah follow ye instagram @hantarankahwin. Load...

Read More
Gubahan Tema Warna Mint Green (Sneak Peak)
Aug31

Gubahan Tema Warna Mint Green (Sneak Peak)

Gubahan dalam warna Mint Green ni baru je siap beberapa hari lepas. Nanti baru update gambar full. 😀 Tengok dari jauh dulu ye..hehehe.. Untuk maklumat harga pakej anda hanya perlu ke page Harga Gubahan Hantaran. Jika anda ada sebarang persoalan anda boleh ke laman FAQs kami. Mungkin disitu anda akan mendapat jawapannya. Untuk tempahan sila email butiran seperti tarikh majlis, dan tema warna ke...

Read More
Salam Aidilfitri
Jul26

Salam Aidilfitri

Assalamualaikum semua, Pejam celik, pejam celik hari ni dah pon hari terakhir di bulan Ramadhan untuk tahun 2014 ni. Kami di HantaranKahwin berharap agar Ramadhan anda semua penuh dengan segala amal dan ibadah yang semestinya kita cuba untuk teruskan di bulan-bulan yang lain juga.. Berkesempatan ini, pihak kami di HantaranKahwin ingin memohon keampunan dari anda semua kerana update yang kami berikan sangatlah sedikit..hehe..dan juga...

Read More
10 Hari Akhir Ramadhan
Jul18

10 Hari Akhir Ramadhan

Assalamualaikum semua, Macam dah lama tak update blog ini. Bukannya apa, cuma sibuk dengan kerja dan aktiviti harian yang lain. Untuk gubahan hantaran, alhamdulillah, mak saya masih menerima tempahan. Cuba saya tak dapat nak upload sebahagian gambar hantaran yang mak saya dah siapkan atas kekangan masa saya sendiri. Saya tak sempat pon nak ucap selamat menyambut ramadhan, tengok-tengok kita dah pon memasuki 10 hari terakhir di bulan...

Read More
Page 1 of 41234
%d bloggers like this: