Custom Album, perlu atau tidak?? Alternatifnya?
Mar14

Custom Album, perlu atau tidak?? Alternatifnya?

Kalau kita tengok pakej-pakej dari photographer perkahwinan ni sudah pasti akan disertakan dengan album, tetapi biasanya terdapat 2 jenis album yang akan ditawarkan oleh jurugambar perkahwinan ni iaitu Sticky Album ataupon Custom Album juga kadang-kadang juga dikenali sebagai Coffee Table Album. Sticky Album ni rasanya semua pon tau kan? Album yang ada plastik nipis, lepas tu kita buka plastik nipis tu dan susun-susun gambar dan...

Read More
Senarai lagu-lagu di Hari Bahagia anda – Lagu-lagu English – Bahagian 2
Dec10

Senarai lagu-lagu di Hari Bahagia anda – Lagu-lagu English – Bahagian 2

Baru je beberapa hari lepas saya sudah post kan bahagian 1 senarai lagu-lagu inggeris yang boleh di main kan di majlis perkahwinan anda nanti. Seperti yang telah saya janjikan ni ialah sambungan kepada post tersebut. Saya masih ada 18 judul lagi lagu inggeris untuk anda semua. I Do – 98 Degrees Because of you – 98 Degrees Fallen – Lauren Wood A Time For Us – Englebert Humperdinck  I Turn To You –...

Read More
Senarai lagu-lagu di Hari Bahagia anda – Lagu-lagu English – Bahagian 1
Dec07

Senarai lagu-lagu di Hari Bahagia anda – Lagu-lagu English – Bahagian 1

Sebelum ini saya ada senaraikan lagu-lagu melayu untuk Hari Perkahwinan anda. Kali ini saya senaraikan antara lagu-lagu english yang boleh anda dendangkan di Majlis Perkahwinan anda untuk menceriakan lagi majlis. My Baby You – Marc Anthony L.O.V.E – Nat King Cole If You’re not the One I Knew I Love You – Savage Garden I’m Yours – Jason Mraz Everything I do, I do it for You – Bryan Adams I don’t...

Read More
Senarai lagu-lagu di Hari Bahagia anda – Lagu-lagu Melayu
Aug14

Senarai lagu-lagu di Hari Bahagia anda – Lagu-lagu Melayu

Ada sesetengah pengantin menyediakan set karaoke di Majlis Perkahwinan mereka. Dalam kes ni tak perlulah sediakan senarai lagu yang nak didendangkan di Majlis Perkahwinan. Ada pula yang tak sukakan karaoke..katanya rosak majlis bila orang menyanyi tak sedap dan sumbang. Hehehe..:D Semua pon bergantung kepada pasangan pengantin dan keluarga pengantin itu sendiri. Di bawah ini saya senaraikan antara lagu-lagu melayu yang sesuai...

Read More
Peveyhack Photography
May19

Peveyhack Photography

Agak lama saya tak update apa-apa pon. Jadi kali ini saya nak sentuh tentang photography. Photography ini bagi saya adalah antara salah satu servis yang amat penting yang perlu ada bagi sesuatu majlis perkahwinan. Ye lah..kita kahwin hanya sekali (kebanyakannya lah..:D) jadi mesti kita mahu memori Raja Sehari kita ini dapat dirakam dan diabadikan buat selamanya. Sebagai permulaan saya mahu perkenalkan photographer yang pernah...

Read More
MarryMe deco ‘n’ such
May05

MarryMe deco ‘n’ such

Kami (hantaran kahwin) tidak mempunyai hubung kait dengan produk-produk ini. Sila hubungi MarryMe deco untuk sebarang maklumat lanjut. Di akhir post ini ada maklumat bagaimana untuk menghubungi pihak MarryMe. Sebarang e-mail yang dihantar kepada kami mengenai produk-produk MarryMe tidak akan dilayan. MarryMe deco ‘n’ such menawarkan pelbagai jenis kotak, bekas dan perkhidmatan yang menarik dan unik yang boleh  dijadikan...

Read More
Page 1 of 212
%d bloggers like this: