Selamat Tahun Baru – Harga Baru; Lebih Berpatutan..
Jan01

Selamat Tahun Baru – Harga Baru; Lebih Berpatutan..

Salam kepada semua pembaca dan pelawat laman Hantaran Kahwin, Terima kasih atas sokongan anda semua sehingga kami dapat bertahan hingga kini. Selamat Tahun Baru saya ucapkan kepada anda semua. Semoga tahun baru 2010 ini akan menjadi tahun yang lebih baik dari tahun 2009 yang telah pon kita tinggalkan. Saya berharap tahun ini saya akan dapat menumpukan lebih perhatian kepada laman Hantaran Kahwin ini, dan menyajikan banyak lagi...

Read More
Mahar dara, janda naik RM300
Dec14

Mahar dara, janda naik RM300

Mesti semua orang dah terbaca atau dengar berita tentang hal ni kan..bermula tahun depan mas kahwin bagi dara dan janda di Selangor dah dinaikkan ke RM300 daripada RM80 untuk dara dan RM40 untuk janda sebelum ni yang tidak pernah dikaji semula sejak ia ditetapkan pada tahun 1968. Kadar baru dan sama rata bagi  wanita yang berstatus dara atau janda ditetapkan semula mengikut perkembangan semasa. Anda boleh baca cerita penuh di sini....

Read More
Senarai lagu-lagu di Hari Bahagia anda – Lagu-lagu English – Bahagian 2
Dec10

Senarai lagu-lagu di Hari Bahagia anda – Lagu-lagu English – Bahagian 2

Baru je beberapa hari lepas saya sudah post kan bahagian 1 senarai lagu-lagu inggeris yang boleh di main kan di majlis perkahwinan anda nanti. Seperti yang telah saya janjikan ni ialah sambungan kepada post tersebut. Saya masih ada 18 judul lagi lagu inggeris untuk anda semua. I Do – 98 Degrees Because of you – 98 Degrees Fallen – Lauren Wood A Time For Us – Englebert Humperdinck  I Turn To You –...

Read More
Senarai lagu-lagu di Hari Bahagia anda – Lagu-lagu English – Bahagian 1
Dec07

Senarai lagu-lagu di Hari Bahagia anda – Lagu-lagu English – Bahagian 1

Sebelum ini saya ada senaraikan lagu-lagu melayu untuk Hari Perkahwinan anda. Kali ini saya senaraikan antara lagu-lagu english yang boleh anda dendangkan di Majlis Perkahwinan anda untuk menceriakan lagi majlis. My Baby You – Marc Anthony L.O.V.E – Nat King Cole If You’re not the One I Knew I Love You – Savage Garden I’m Yours – Jason Mraz Everything I do, I do it for You – Bryan Adams I don’t...

Read More
Hantaran Kahwin berwajah baru..
Dec04

Hantaran Kahwin berwajah baru..

Salam semua.. Baru je beberapa hari ni saya ubah template untuk blog hantaran kahwin ni. Apa pendapat anda semua? Ok tak? Tapi still ada lagi yang nak di touch-up sana sini.. dan saya pon ada buat banner kecil jika untuk blog ni. Kalau sudi silalah tepek banner kecil saya ni di blog atau pon website anda ye.. 😀 Banner Hantaran Kahwin 125×125 px Untuk banner 125×125 px ni ini lah code yang anda boleh copy and paste kat...

Read More
Page 8 of 13« First...678910...Last »
%d bloggers like this: