Gubahan Hantaran bertemakan warna Pink dan Hitam
Jan24

Gubahan Hantaran bertemakan warna Pink dan Hitam

Apa khabar semua?? Dah agak lama juga saya tak update.. Kali ni saya upload gambar-gambar Gubahan Hantaran dengan tema warna Pink/Merah Jambu dan Hitam. Selain itu saya juga ada satu pengumuman mengenai beberapa perkara, tetapi itu akan saya terangkan di post yang lain.. Ini antara gambar2 yang saya dapat tunjukkan sebagai contoh untuk Hantaran berwarna Pink Hitam.. Antara barang-barang yang menjadi pilihan pihak lelaki untuk digubah...

Read More
Gubahan Hantaran Bertemakan Gold/Emas
Jan03

Gubahan Hantaran Bertemakan Gold/Emas

Salam semua, Belum terlambat lagi rasanya untuk saya ucapkan Selamat Tahun Baru kepada anda semua. Saya harap tahun ini akan menjadi tahun yang lebih baik dari tahun-tahun yang lepas.. 😀 Antara azam tahun baru saya ialah untuk lebih kerap update blog Hantaran Kahwin ni..insyallah..saya akan cuba memberi lebih perhatian kepada blog ini. Kali ini saya nak update gambar-gambar contoh Gubahan Hantaran yang bertema Gold pula. Masih ada...

Read More
HantaranKahwin.com kembali menerima panggilan dan tempahan..
Dec15

HantaranKahwin.com kembali menerima panggilan dan tempahan..

Salam semua, Maaf lambat update tentang ini. Puan Noridah dah pon kembali menerima sebarang pertanyaan dan tempahan samada melalui e-mail atau telefon. Jika nak melihat contoh atau berbincang face-to-face dengan Puan Noridah anda bolehlah setkan appointment dengan Puan Noridah.  😀 Kebelakangan ini macam ramai yang ambil tema Hitam dan Silver. Dalam simpanan saya masih ada lagi contoh2 gubahan Hantaran dari tema Hitam dan Silver ni....

Read More
10.10.10
Oct10

10.10.10

hari ni tentu ramai yang berkenduri tak pon menikah ataupon bertunang kan..macam dah jadi trend pula di Malaysia ni, orang pilih tarikh2 macam ni untuk majlis-majlis ni kan…orang panggil tarikh cantik..hehe.. takpon ada juga yang pilih tarikh yang ada kenangan kepada mereka..macam tarikh pertama kali berjumpa ke..tak pon tarikh yang senang diingat.. 😀 tapi untuk tarikh-tarikh begini tentunya kena booking awal kan? kalau tak...

Read More
Kami tidak menerima tempahan untuk bulan 10 dan 11..
Oct01

Kami tidak menerima tempahan untuk bulan 10 dan 11..

Salam semua, Saya ada pengumuman yang nak diberitahu kepada anda-anda yang berminat nak buat tempahan dengan kami. Pada 12 Oktober ini Puan Noridah akan berangkat ke Mekah untuk mengerjakah fardhu haji. Jadi bermula dari 12 Oktober dan sepanjang bulan Nov, Puan Noridah tidak boleh menerima sebarang tempahan dan menjawap panggilan telefon. Anda masih boleh menghantar e-mail kepada Puan Noridah tetapi semua e-mail akan dibalas selepas...

Read More
Page 5 of 13« First...34567...10...Last »