Salam Aidilfitri
Jul26

Salam Aidilfitri

Assalamualaikum semua, Pejam celik, pejam celik hari ni dah pon hari terakhir di bulan Ramadhan untuk tahun 2014 ni. Kami di HantaranKahwin berharap agar Ramadhan anda semua penuh dengan segala amal dan ibadah yang semestinya kita cuba untuk teruskan di bulan-bulan yang lain juga.. Berkesempatan ini, pihak kami di HantaranKahwin ingin memohon keampunan dari anda semua kerana update yang kami berikan sangatlah sedikit..hehe..dan juga...

Read More
10 Hari Akhir Ramadhan
Jul18

10 Hari Akhir Ramadhan

Assalamualaikum semua, Macam dah lama tak update blog ini. Bukannya apa, cuma sibuk dengan kerja dan aktiviti harian yang lain. Untuk gubahan hantaran, alhamdulillah, mak saya masih menerima tempahan. Cuba saya tak dapat nak upload sebahagian gambar hantaran yang mak saya dah siapkan atas kekangan masa saya sendiri. Saya tak sempat pon nak ucap selamat menyambut ramadhan, tengok-tengok kita dah pon memasuki 10 hari terakhir di bulan...

Read More
Hantaran Gabungan Warna Hijau dan Silver
Apr04

Hantaran Gabungan Warna Hijau dan Silver

Assalamualaikum, Lama betul tak dapat nak update blog ni..hehehe.. So kali ni cuma nak upload gambar gubahan hantaran dengan gabungan warna hijau dan silver.. Jika anda berminat untuk menempah gubahan hantaran seperti ini bolehlah melihat maklumat harga pakej di page Harga Gubahan Hantaran. Jika anda ada sebarang persoalan anda boleh ke laman FAQs kami. Mungkin disitu anda akan mendapat jawapannya. Untuk tempahan sila email butiran...

Read More
Gubahan Hantaran Bertema Biru Turqouise dan Putih
Oct19

Gubahan Hantaran Bertema Biru Turqouise dan Putih

Assalamualaikum, Lama sangat dah saya tak update gambar gubahan hantaran di blog ni..update untuk kali ini saya nak tunjukkan gambar gubahan hantaran yang menggunakan tema warna biru turquoise dan putih.. Untuk maklumat harga pakej anda hanya perlu ke page Harga Gubahan Hantaran. Jika anda ada sebarang persoalan anda boleh ke laman FAQs kami. Mungkin disitu anda akan mendapat jawapannya. Untuk tempahan sila email butiran seperti...

Read More
Hantaran Merah dan Silver
Feb07

Hantaran Merah dan Silver

Hi and assalamualaikum semua, Maaflah sebab dah lama sesangat saya tak update website ni..saya sendiri pon banyak komitmen lain selain dari untuk update website ni. Tapi itu bukan bermaksud kami tidak lagi menerima tempahan kerana semua tempahan diuruskan oleh Mak saya. Alhamdulillah, tempahan tetap ada setiap bulan. Tetapi sila pastikan untuk bertanya melalu Email (noridah.bahari [at] hantarankahwin [.dot] com) ataupon call Pn....

Read More
Page 2 of 1312345...10...Last »