Koleksi kad kahwin dari Kanda & Dinda wedding cards
Apr26

Koleksi kad kahwin dari Kanda & Dinda wedding cards

Sekarang ni  sudah banyak company yang menawarkan perkhidmatan cetakan kad kahwin ada website mereka  sendiri untuk menunjukkan contoh-contoh design mereka. Untuk kali ni saya nak highlightkan koleksi dari Kanda & Dinda wedding cards. Sebelum ini saya pernah menggunakan perkhidmatan mereka jadi saya mulakan dengan mereka dulu..:D. Kalau nak tengok kad kahwin saya dulu bolehlah tengok di blog saya. Kad jenis ni masih ada lagi...

Read More
Barang yang sesuai sebagai hantaran
Apr25

Barang yang sesuai sebagai hantaran

Agak-agaknya apa aje barangan yang sesuai untuk dibuat hantaran ye? Sekarang ni macam-macam barangan yang dapat dibuat barang hantaran samada untuk pertunangan ataupun perkahwinan. Dari yang murah seperti kain pelekat sampai la ke mahal-mahal seperti handycam la, handphone la..dan sebagainya.Apa-apa pon barang hantaran ni depend la on our budget pulak. Nanti karang dah berhabis dengan barang hantaran persediaan lain pulak ntah ke...

Read More

New addition to Hantarankahwin.com

memang sudah agak lama saya tidak update blog ni kan? sememangnya mula2 saya hanya mahu menggunakan blog ni untuk mempromosikan business hantaran kahwin kecil-kecilan mak saya tapi bila difikir-fikirkan semula apa salahnya selain daripada mempromosikan gubahan hantaran mak saya ni saya juga postkan tips-tips atau articles yang berkaitan dengan perkahwinan dan pertunangan, dapat juga saya berkongsi informasi yang mungkin berguna untuk...

Read More
Gubahan Pertunangan – Pink
Jan06

Gubahan Pertunangan – Pink

Gubahan ini adalah hantaran dari sebelah perempuan bagi Majlis Pertunangan Habibah & Anas. Warna yang menjadi pilihan ialah soft pastel pink dan digabungkan dengan warna putih. Gubahan coklat dalam warna Pink Gubahan Kain dalam warna Pink Gubahan Potpori dalam warna Pink Gubahan untuk Sandal dalam warna Pink Sila klik gambar untuk lihat dengan lebih jelas.. Jikalau berminat untuk menempah gubahan hantaran boleh la berhubung dengan...

Read More
Gubahan Pertunangan – Cream
Jan06

Gubahan Pertunangan – Cream

Gubahan ini adalah untuk Majlis Pertunangan Habibah & Anas bagi pihak lelaki. Basic color adalah warna cream tetapi untuk menaikkan seri gubahan, bunga berwarna maroon digunakan. Gubahan dalam warna Cream – Bakul Buah Gubahan dalam warna Cream – Kain Baju Melayu dan Samping Gubahan dalam warna Cream – Kain Baju Melayu dan Samping (Front) Gubahan dalam warna Cream – Kemeja dan Seluar Gubahan dalam warna...

Read More
Page 12 of 13« First...910111213
%d bloggers like this: