Duit poket..
Jul23

Duit poket..

Saya cuma mahu berkongsikan e-book ‘Amalan Jutawan‘ ini dengan anda semua. Lagipon anda cuma perlu download saja e-book ini dengan PERCUMA.  Saya sendiri pon dah download dan baca e-book ni. Apa yang lebih bagus ialah selepas anda download e-book ini anda juga boleh mengajak kawan-kawan download e-book percuma ini dan dalam masa yang sama anda akan mendapat Rm 1.20 bagi setiap kawan yang download. Baguskan? Ni lah masanya...

Read More
Hadiah Istimewa untuk yang Tersayang.
Jul22

Hadiah Istimewa untuk yang Tersayang.

Saya cuma mahu berkongsi dengan anda tentang satu website menarik yang saya terjumpa semasa saya sedang cuba untuk mencari hadiah buat suami saya. Suami saya simple je orangnya dalam bergaya ni, T-Shirt dan jeans. Jadi saya terfikir untuk memberi suami saya sehelai T-shirt sahaja tetapi untuk membuatkan t-shirt itu lagi bagus dan unik ialah dengan memberinya t-shirt yang tak ada orang lain pon ada. Istimewa untuk dia seorang je :)....

Read More
Comment Luv @ hantarankahwin.com
Jul06

Comment Luv @ hantarankahwin.com

Saya baru saja installed plugin commentLuv di hantarankahwin.com. Secara ringkasnya, apabila korang komen di mana-mana post dan korang masukkan URL blog anda, secara automatiknya CommentLuv akan ‘retrieve’ post terbaru anda melalui RSS feed dan menunjukkannya di akhir komen anda seperti gambar di bawah: Nampak tak link terakhir di bawah comment saya tu.. Korang tak perlu buat apa-apa pon cuma kena pastikan yang...

Read More
Gubahan Hantaran 101
Jun23

Gubahan Hantaran 101

Kali saya nak kongsi tentang apa yang korang perlu pertimbangkan untuk Hantaran ni. Pertama sekali korang perlu buat keputusan samada korang mahu buat sendiri Gubahan Hantaran ini atau pon hantarkan kepada Pakar-pakar Gubahan Hantaran seperti mak saya..hehe..:D Kalau korang nak buat sendiri tak ada masalahlah untuk mencari pembuat Gubahan Hantaran ni tapi korang kenalah bersedia untuk ke sana ke sini mencari segala bahan-bahan yang...

Read More
Peveyhack Photography
May19

Peveyhack Photography

Agak lama saya tak update apa-apa pon. Jadi kali ini saya nak sentuh tentang photography. Photography ini bagi saya adalah antara salah satu servis yang amat penting yang perlu ada bagi sesuatu majlis perkahwinan. Ye lah..kita kahwin hanya sekali (kebanyakannya lah..:D) jadi mesti kita mahu memori Raja Sehari kita ini dapat dirakam dan diabadikan buat selamanya. Sebagai permulaan saya mahu perkenalkan photographer yang pernah...

Read More
Page 10 of 13« First...89101112...Last »
%d bloggers like this: