Comment Luv @ hantarankahwin.com
Jul06

Comment Luv @ hantarankahwin.com

Saya baru saja installed plugin commentLuv di hantarankahwin.com. Secara ringkasnya, apabila korang komen di mana-mana post dan korang masukkan URL blog anda, secara automatiknya CommentLuv akan ‘retrieve’ post terbaru anda melalui RSS feed dan menunjukkannya di akhir komen anda seperti gambar di bawah: Nampak tak link terakhir di bawah comment saya tu.. Korang tak perlu buat apa-apa pon cuma kena pastikan yang...

Read More
Gubahan Hantaran 101
Jun23

Gubahan Hantaran 101

Kali saya nak kongsi tentang apa yang korang perlu pertimbangkan untuk Hantaran ni. Pertama sekali korang perlu buat keputusan samada korang mahu buat sendiri Gubahan Hantaran ini atau pon hantarkan kepada Pakar-pakar Gubahan Hantaran seperti mak saya..hehe..:D Kalau korang nak buat sendiri tak ada masalahlah untuk mencari pembuat Gubahan Hantaran ni tapi korang kenalah bersedia untuk ke sana ke sini mencari segala bahan-bahan yang...

Read More
Peveyhack Photography
May19

Peveyhack Photography

Agak lama saya tak update apa-apa pon. Jadi kali ini saya nak sentuh tentang photography. Photography ini bagi saya adalah antara salah satu servis yang amat penting yang perlu ada bagi sesuatu majlis perkahwinan. Ye lah..kita kahwin hanya sekali (kebanyakannya lah..:D) jadi mesti kita mahu memori Raja Sehari kita ini dapat dirakam dan diabadikan buat selamanya. Sebagai permulaan saya mahu perkenalkan photographer yang pernah...

Read More
Untung Kalau Kahwin..
May09

Untung Kalau Kahwin..

Ketika surfing saya terjumpa pula artikel ni. Jadi saya cuma mahu berkongsi dengan anda semua. Kalau nak dipendekkan cerita, artikel ni mengenai kajian yang di buat ke atas Pertumbuhan kewangan bagi mereka yang telah Berkahwin dan bagi mereka yang masih bujang (trang..tang..tang..). Mengikut artikel ni, kedudukan kewangan orang yang dah berkahwin ialah hampir 2 kali ganda daripada orang bujang. Manakala bagi yang bercerai pula boleh...

Read More
MarryMe deco ‘n’ such
May05

MarryMe deco ‘n’ such

Kami (hantaran kahwin) tidak mempunyai hubung kait dengan produk-produk ini. Sila hubungi MarryMe deco untuk sebarang maklumat lanjut. Di akhir post ini ada maklumat bagaimana untuk menghubungi pihak MarryMe. Sebarang e-mail yang dihantar kepada kami mengenai produk-produk MarryMe tidak akan dilayan. MarryMe deco ‘n’ such menawarkan pelbagai jenis kotak, bekas dan perkhidmatan yang menarik dan unik yang boleh  dijadikan...

Read More
Page 10 of 13« First...89101112...Last »