Pameran Pengantin Malaysia 2009

Kepada bakal-bakal pengantin bolehlah pergi ke Pameran Pengantin Malaysia 2009. Berbagai aktiviti adakan di Pameran Pengantin Malaysia ini. Jika anda bernasib baik anda mungkin dapat memenangi Pakej Berbulan Madu! 😀 Selain dari itu pelawat yang bertuah juga berpeluang untuk memenangi Pakej Fotografi. Di sana nanti anda juga boleh mendapat sebuah TV Plasma 32″ dan Pakej Kad Perkahwinan. Untuk maklumat lanjut anda bolehlah ke...

Read More
Duit poket..
Jul23

Duit poket..

Saya cuma mahu berkongsikan e-book ‘Amalan Jutawan‘ ini dengan anda semua. Lagipon anda cuma perlu download saja e-book ini dengan PERCUMA.  Saya sendiri pon dah download dan baca e-book ni. Apa yang lebih bagus ialah selepas anda download e-book ini anda juga boleh mengajak kawan-kawan download e-book percuma ini dan dalam masa yang sama anda akan mendapat Rm 1.20 bagi setiap kawan yang download. Baguskan? Ni lah masanya...

Read More
Hadiah Istimewa untuk yang Tersayang.
Jul22

Hadiah Istimewa untuk yang Tersayang.

Saya cuma mahu berkongsi dengan anda tentang satu website menarik yang saya terjumpa semasa saya sedang cuba untuk mencari hadiah buat suami saya. Suami saya simple je orangnya dalam bergaya ni, T-Shirt dan jeans. Jadi saya terfikir untuk memberi suami saya sehelai T-shirt sahaja tetapi untuk membuatkan t-shirt itu lagi bagus dan unik ialah dengan memberinya t-shirt yang tak ada orang lain pon ada. Istimewa untuk dia seorang je :)....

Read More
Comment Luv @ hantarankahwin.com
Jul06

Comment Luv @ hantarankahwin.com

Saya baru saja installed plugin commentLuv di hantarankahwin.com. Secara ringkasnya, apabila korang komen di mana-mana post dan korang masukkan URL blog anda, secara automatiknya CommentLuv akan ‘retrieve’ post terbaru anda melalui RSS feed dan menunjukkannya di akhir komen anda seperti gambar di bawah: Nampak tak link terakhir di bawah comment saya tu.. Korang tak perlu buat apa-apa pon cuma kena pastikan yang...

Read More
Gubahan Hantaran 101
Jun23

Gubahan Hantaran 101

Kali saya nak kongsi tentang apa yang korang perlu pertimbangkan untuk Hantaran ni. Pertama sekali korang perlu buat keputusan samada korang mahu buat sendiri Gubahan Hantaran ini atau pon hantarkan kepada Pakar-pakar Gubahan Hantaran seperti mak saya..hehe..:D Kalau korang nak buat sendiri tak ada masalahlah untuk mencari pembuat Gubahan Hantaran ni tapi korang kenalah bersedia untuk ke sana ke sini mencari segala bahan-bahan yang...

Read More
Page 10 of 13« First...89101112...Last »
%d bloggers like this: