Kami kini di Instagram!
Jun04

Kami kini di Instagram!

Assalamualaikum, Maaflah sebab dah lama tak update ape2 kat blog ni..mak saya pon memang bab2 suruh update ni memang dia tak reti..dah ajar dah..hehehe..jadinya baru je beberapa hari lepas saya createkan account Instagram je untuk dia..dan rasanya lebih mudah untuk dia update gubahan hantaran yang terbaru dia buat. Alhamdulillah walaupon blog ni sunyi je tapi tempahan tetap ada. Sila lah follow ye instagram @hantarankahwin. Load...

Read More
Tutorial menggunakan Photobook Designer – Bahagian 1
Sep20

Tutorial menggunakan Photobook Designer – Bahagian 1

Hi dan Assalamualaikum untuk semua.. Jom kita sambung lagi tutorial nak buat Photobook guna software Photobook Designer ni..hehe.. Kalau terlepas post sebelum ni boleh bace kat sini: Tutorial menggunakan Photobook Designer – Pengenalan. Sebelum bermula saya cuma nak highlightkan pasal saiz-saiz photobook yang ada. Secara ringkasnya boleh lah rujuk gambar di bawah ni untuk saiz-saiz photobook yang ada ditawarkan. Selain itu kita...

Read More
Gubahan Hantaran Warna Mint Green.
Sep17

Gubahan Hantaran Warna Mint Green.

Assalamualaikum dan hi kepada semua, Lama pulak saya tak jenguk blog hantaran kahwin ni..huu..maaf sebab terlambat nak post gambar-gambar untuk gubahan hantaran bertemakan warna Mint Green ni. Jadi seperti yang saya janjikan sebelum ni jom kita tengok gambarnya..   Klik je gambar kat bawah ni kalau nak tengok lagi gambar hantaran warna mint green ni. Untuk koleksi gubahan kali ni barang-barang dari pengantin lelaki kepada...

Read More
Gubahan Tema Warna Mint Green (Sneak Peak)
Aug31

Gubahan Tema Warna Mint Green (Sneak Peak)

Gubahan dalam warna Mint Green ni baru je siap beberapa hari lepas. Nanti baru update gambar full. 😀 Tengok dari jauh dulu ye..hehehe.. Untuk maklumat harga pakej anda hanya perlu ke page Harga Gubahan Hantaran. Jika anda ada sebarang persoalan anda boleh ke laman FAQs kami. Mungkin disitu anda akan mendapat jawapannya. Untuk tempahan sila email butiran seperti tarikh majlis, dan tema warna ke...

Read More
Tutorial menggunakan Photobook Designer – Pengenalan
Aug28

Tutorial menggunakan Photobook Designer – Pengenalan

Sebelum ini saya ada buat pos tentang Custom Album; perlu atau tidak dan alternatifnya (will open in new tab). Kalau belum baca lagi bolehlah baca dulu post tu, tapi tanak bace pon okay je… Untuk tutorial ni saya akan gunakan software Photobook Designer by Photobook Malaysia. Kalau belum ada bolehlah download di website mereka dulu (will open in new tab) serta install di laptop atau komputer, dan untuk lebih mudah lagi Photobook...

Read More
Page 1 of 1312345...10...Last »