Nama Baru – HantaranKahwin By Eida.

Assalamualaikum.

Ada tak yang perasan nama baru untuk blog ni? Dah lama tukar baru la nak buat post tentang ni. Maaf sebab dah lama tak dapat post apa-apa pon di blog ni.

hantarankahwin-by-eida

Berbalik semula kita kepada tajuk.

Hantaran Kahwin kini berubah ke nama baru yang lebih personal gitu. Ye lah kan dah lama kami gunakan nama Hantaran Kahwin, tapi macam terlalu general, tak menampakkan identiti. Jadi baru-baru ini kami buat keputusan untuk tambah sedikit sentuhan identiti dengan mengubah nama ke ‘HantaranKahwin By Eida’.

Sempena nama tuan punya bisnes gubahan hantaran kahwin ni. Tulang belakang yang menghasilkan semua gubahan hantaran yang semestinya cantik dan mampu milik. 😀

InsyaAllah kami akan update lagi gambar-gambar gubahan hantaran yang baru untuk tatapan semua.

Kalau ada sebarang pentanyaan boleh terus WA/Call Pn. Eida kita di nombor 013-3693240.

 

Author: Beba

Saya merupakan seorang Mak anak dua yang sekali-sekali menulis di blog Hantaran Kahwin ni. Yang pakar tentang Gubahan Hantaran adalah Mak saya, Pn. Noridah, bukan saya. :D Saya berminat dengan kerja kreatif, tak kisah sama ada handmade ataupon yang gunakan software di komputer. Ada masa saya menjahit, di masa lain pula saya buat design untuk blog/website. Saya juga mempunyai blog sendiri di: http://beba-anas.com.

Share This Post On

Leave a Reply

%d bloggers like this: