Hantaran Bunga Segar Mewangi.

Amboi! Tajuk, bukan main lagi. Hehe. Okay, kali ni saya nak belanja gambar-gambar gubahan hantaran untuk bunga segar pula.

Biasanya hantaran bunga segar ni bagus jika lokasi majlis tak berapa jauh. Kiranya tidak la nak ambil masa berjam-jam pula nak sampai ke lokasi majlis. Takut sampai nanti dah tak segar pula.

Hantaran ini merupakan pemberian dari pihak lelaki kepada pihak perempuan. Ada 5 dulang semuanya.

Untuk gubahan hantaran bunga segar ni dari segi harga ada sedikit berbeza dengan gubahan hantaran bunga palsu. Almaklum lah. Segar kan. Hehehe. 🙂 Kalau nak tau lebih lanjut boleh hubungi Puan Noridah samada nak WA/Call ke 013-3693240.

Author: Beba

Saya merupakan seorang Mak anak dua yang sekali-sekali menulis di blog Hantaran Kahwin ni. Yang pakar tentang Gubahan Hantaran adalah Mak saya, Pn. Noridah, bukan saya. :D

Saya berminat dengan kerja kreatif, tak kisah sama ada handmade ataupon yang gunakan software di komputer. Ada masa saya menjahit, di masa lain pula saya buat design untuk blog/website. Saya juga mempunyai blog sendiri di: http://beba-anas.com.

Share This Post On

Leave a Reply

%d bloggers like this: