Kami kini di Instagram!

Assalamualaikum,

Maaflah sebab dah lama tak update ape2 kat blog ni..mak saya pon memang bab2 suruh update ni memang dia tak reti..dah ajar dah..hehehe..jadinya baru je beberapa hari lepas saya createkan account Instagram je untuk dia..dan rasanya lebih mudah untuk dia update gubahan hantaran yang terbaru dia buat. Alhamdulillah walaupon blog ni sunyi je tapi tempahan tetap ada. Sila lah follow ye instagram @hantarankahwin.

hantarankahwin on instagram

Untuk maklumat harga pakej anda hanya perlu ke page Harga Gubahan Hantaran. Jika anda ada sebarang persoalan anda boleh ke laman FAQs kami. Mungkin disitu anda akan mendapat jawapannya.

Untuk tempahan sila email butiran seperti tarikh majlis, dan tema warna ke moc]tod[niwhaknaratnahnull]ta[irahab.hadiron atau hubungi 013-3693240(Pn. Noridah) untuk sebarang pertanyaan/tempahan berkenaan gubahan hantaran.

Author: Beba

Saya merupakan seorang Mak anak dua yang sekali-sekali menulis di blog Hantaran Kahwin ni. Yang pakar tentang Gubahan Hantaran adalah Mak saya, Pn. Noridah, bukan saya. :D Saya berminat dengan kerja kreatif, tak kisah sama ada handmade ataupon yang gunakan software di komputer. Ada masa saya menjahit, di masa lain pula saya buat design untuk blog/website. Saya juga mempunyai blog sendiri di: http://beba-anas.com.

Share This Post On

Leave a Reply

%d bloggers like this: