Gubahan Hantaran Warna Mint Green.

Assalamualaikum dan hi kepada semua,

Lama pulak saya tak jenguk blog hantaran kahwin ni..huu..maaf sebab terlambat nak post gambar-gambar untuk gubahan hantaran bertemakan warna Mint Green ni. Jadi seperti yang saya janjikan sebelum ni jom kita tengok gambarnya..

Gubahan Hantaran Mint Green

 

Klik je gambar kat bawah ni kalau nak tengok lagi gambar hantaran warna mint green ni.

Untuk koleksi gubahan kali ni barang-barang dari pengantin lelaki kepada pengantin perempuan adalah:

  • Kasut
  • Perfume
  • Handbag
  • Jam tangan
  • Bermacam jenis coklat gitu.

Hehehe..Mengancam kan?

Rugi dulu warna ni tak IN masa saya kahwin. Untung lah sesiapa yang baru nak kahwin tu. Hehehe..

 

Kalau minat nak hantaran warna Mint Green macam ni juga, sila email butiran seperti tarikh majlis, dan tema warna ke moc]tod[niwhaknaratnahnull]ta[irahab.hadiron atau hubungi 013-3693240(Pn. Noridah) untuk sebarang pertanyaan/tempahan berkenaan gubahan hantaran.

Untuk maklumat harga pakej anda hanya perlu ke page Harga Gubahan Hantaran. Jika anda ada sebarang persoalan, anda boleh ke laman FAQs kami. Mungkin disitu anda akan mendapat jawapannya.

 

Author: Beba

Saya merupakan seorang Mak anak dua yang sekali-sekali menulis di blog Hantaran Kahwin ni. Yang pakar tentang Gubahan Hantaran adalah Mak saya, Pn. Noridah, bukan saya. :D

Saya berminat dengan kerja kreatif, tak kisah sama ada handmade ataupon yang gunakan software di komputer. Ada masa saya menjahit, di masa lain pula saya buat design untuk blog/website. Saya juga mempunyai blog sendiri di: http://beba-anas.com.

Share This Post On

Leave a Reply

%d bloggers like this: