10 Hari Akhir Ramadhan

Assalamualaikum semua,

Macam dah lama tak update blog ini. Bukannya apa, cuma sibuk dengan kerja dan aktiviti harian yang lain. Untuk gubahan hantaran, alhamdulillah, mak saya masih menerima tempahan. Cuba saya tak dapat nak upload sebahagian gambar hantaran yang mak saya dah siapkan atas kekangan masa saya sendiri.

Saya tak sempat pon nak ucap selamat menyambut ramadhan, tengok-tengok kita dah pon memasuki 10 hari terakhir di bulan Ramadhan untuk tahun ni. Apa-apa pon marilah kita sama-sama meningkatkan ibadat kita dan semoga kita menemui LailatulQadar.

 

ramadhan lailatulqadar

 

InsyaAllah, lepas ni saya akan cuba untuk meluangkan lebih banyak masa di blog ini.

Jika berminat untuk membuat tempahan dengan kami di HantaranKahwin bolehlah rujuk maklumat harga pakej di page Harga Gubahan Hantaran. Jika anda ada sebarang persoalan anda boleh ke laman FAQs kami. Mungkin disitu anda akan mendapat jawapannya.

Untuk tempahan sila email butiran seperti tarikh majlis, dan tema warna ke moc]tod[niwhaknaratnahnull]ta[irahab.hadiron atau
hubungi 013-3693240(Pn. Noridah) untuk sebarang pertanyaan/tempahan berkenaan gubahan hantaran.

Author: Beba

Saya merupakan seorang Mak anak dua yang sekali-sekali menulis di blog Hantaran Kahwin ni. Yang pakar tentang Gubahan Hantaran adalah Mak saya, Pn. Noridah, bukan saya. :D Saya berminat dengan kerja kreatif, tak kisah sama ada handmade ataupon yang gunakan software di komputer. Ada masa saya menjahit, di masa lain pula saya buat design untuk blog/website. Saya juga mempunyai blog sendiri di: http://beba-anas.com.

Share This Post On

Leave a Reply