Gubahan Hantaran Merah, Hitam dan Gold

Saya tengok2 rupanya dah lama jugak saya tak update blog ni..so kali ni saya nak update gambar gubahan hantaran yang bertemakan ros merah, dengan kombinasi warna hitam dan warna emas. Ros merah tu cuma artificial flowers..

Antara barang yang menjadi pilihan sebagai hantaran ialah:

  • Coklat
  • Buah-buahan
  • Kain
  • Kasut
  • Perfume
  • Sejadah
  • Kemeja dan Slack
  • Sirih Junjung
  • Cermin Mata Hitam + Potpouri

Okay, so ni lah gambar-gambar Gubahan Hantaran yang bertemakan Red Rose, hitam dan gold:

Sila klik gambar untuk lihat dengan lebih jelas..

Jikalau berminat untuk menempah gubahan hantaran boleh la berhubung dengan Puan Noridah di 013-3693240. Untuk melihat barang yang kami ada atau nak lihat sendiri macam mana kombinasi warna dan sebagainya boleh la buat appointment ye..

Author: Beba

Saya merupakan seorang Mak anak dua yang sekali-sekali menulis di blog Hantaran Kahwin ni. Yang pakar tentang Gubahan Hantaran adalah Mak saya, Pn. Noridah, bukan saya. :D Saya berminat dengan kerja kreatif, tak kisah sama ada handmade ataupon yang gunakan software di komputer. Ada masa saya menjahit, di masa lain pula saya buat design untuk blog/website. Saya juga mempunyai blog sendiri di: http://beba-anas.com.

Share This Post On

2 Comments

  1. salam nk tny utk 1 gubahan ni berapa cost dia ye?

    Post a Reply

Leave a Reply