Gubahan Hantaran Fresh Look

Salam semua,

Kali ni saya nak update sikit antara contoh gubahan hantaran yang mak saya (Pn. Noridah) dah buat sebelum ini. Bulan lepas saya balik ke rumah mak saya, lama juga tinggal di sana, jadi saya merajinkan diri untuk snap gambar-gambar gubahan hantaran yang mak saya dah buat. Alhamdulillah, sekarang ni memang every week ada tempahan. 😀

Gubahan hantaran untuk kali ini ialah jenis yang nampak fresh..walaupon cuma menggunakan artificial flowers.Bila cakap pasal fresh look ni kiranya takde la pakai bunga yang glitter2, bersinar bagai tu..bagi yang sukakan simplicity and yang nampak so sweet~~ gitu memang saya cadangkan juga buat ala-ala Fresh Look ni sebagai alternative kepada sesiapa yang tak boleh nak buat gubahan hantaran menggunakan Fresh Flowers ni, maybe sebab nak travel jauh ke atau pon nak safe budget ke.. 🙂

Antara barang yang menjadi pilihan sebagai hantaran ialah:

  • Buah-buahan
  • Buku
  • Coklat
  • Kain
  • Sirih Junjung

Okay, so ni lah gambar-gambar Gubahan Hantaran yang bertemakan Fresh Look ni.

Sila klik gambar untuk lihat dengan lebih jelas..

Jikalau berminat untuk menempah gubahan hantaran boleh la berhubung dengan Puan Noridah di 013-3693240. Untuk melihat barang yang kami ada atau nak lihat sendiri macam mana kombinasi warna dan sebagainya boleh la buat appointment ye..

Author: Beba

Saya merupakan seorang Mak anak dua yang sekali-sekali menulis di blog Hantaran Kahwin ni. Yang pakar tentang Gubahan Hantaran adalah Mak saya, Pn. Noridah, bukan saya. :D Saya berminat dengan kerja kreatif, tak kisah sama ada handmade ataupon yang gunakan software di komputer. Ada masa saya menjahit, di masa lain pula saya buat design untuk blog/website. Saya juga mempunyai blog sendiri di: http://beba-anas.com.

Share This Post On

2 Comments

  1. Salam,

    saya nak tanya kalau nak gubahan macam ni sama macam harga ke?

    Post a Reply

Leave a Reply