Gubahan Hantaran dengan Tema Orange dan Gold

Salam semua,

Setelah lama saya tak update blog Hantaran Kahwin mak saya ni, hari ni saya nak tunjuk gubahan hantaran yang bertemakan warna orange dan gold. Jarang juga mak saya terima tempahan yang menggunakan warna orange ni. Sebelum ni ada satu je rasanya. Bukan trend kot..ramai yang request gubahan hantaran warna hitam dan silver atau pon gold. Pink dan purple pon antara warna yang selalu orang request.. 😀 owh..dah hijau.tapi pada pendapat saya memang nampak grand gak warna orange ni..

Okay la..sebelum saya merapu lagi panjang ini lah Gubahan Hantaran yang bertemakan warna Gold dan Orange:

Sila klik gambar untuk lihat dengan lebih jelas..

Gubahan hantaran ni merupakan hantaran dari pihak perempuan kepada pihak lelaki.

Jikalau berminat untuk menempah gubahan hantaran boleh la berhubung dengan Puan Noridah di 013-3693240. Untuk melihat barang yang kami ada atau nak lihat sendiri macam mana kombinasi warna dan sebagainya boleh la buat appointment ye..

Author: Beba

Saya merupakan seorang Mak anak dua yang sekali-sekali menulis di blog Hantaran Kahwin ni. Yang pakar tentang Gubahan Hantaran adalah Mak saya, Pn. Noridah, bukan saya. :D

Saya berminat dengan kerja kreatif, tak kisah sama ada handmade ataupon yang gunakan software di komputer. Ada masa saya menjahit, di masa lain pula saya buat design untuk blog/website. Saya juga mempunyai blog sendiri di: http://beba-anas.com.

Share This Post On

Leave a Reply

%d bloggers like this: