Gubahan Hantaran Bertemakan Gold/Emas

Salam semua,

Belum terlambat lagi rasanya untuk saya ucapkan Selamat Tahun Baru kepada anda semua. Saya harap tahun ini akan menjadi tahun yang lebih baik dari tahun-tahun yang lepas.. 😀

Antara azam tahun baru saya ialah untuk lebih kerap update blog Hantaran Kahwin ni..insyallah..saya akan cuba memberi lebih perhatian kepada blog ini.

Kali ini saya nak update gambar-gambar contoh Gubahan Hantaran yang bertema Gold pula.

Masih ada lagi gambar contoh Gubahan Hantaran yang belum saya upload..akan saya cuba upload secepat mungkin.. 😀

Author: Beba

Saya merupakan seorang Mak anak dua yang sekali-sekali menulis di blog Hantaran Kahwin ni. Yang pakar tentang Gubahan Hantaran adalah Mak saya, Pn. Noridah, bukan saya. :D

Saya berminat dengan kerja kreatif, tak kisah sama ada handmade ataupon yang gunakan software di komputer. Ada masa saya menjahit, di masa lain pula saya buat design untuk blog/website. Saya juga mempunyai blog sendiri di: http://beba-anas.com.

Share This Post On

12 Comments

  1. cantiknyer…. march 2011 sy kawin.. aslnyeer sy nk choose kaler green apple tp tetiba lak my fmly decide n sponsor kaler kaler pink choking. leh x upload kaler hantaran pink choking tuk sy…tenkiu….

    Post a Reply
    • Salam Maria,

      Maaf sangat sebab buat masa ni kami memang tak ade gambar gubahan hantaran yang berwarna shocking pink ni..saya pon tak pasti kalau mak saya pernah buat gubahan dengan warna ini. Kalau Maria berminat apa kata just call mak saya, Puan Noridah dan bincang dengan dia. Semua details untuk contact dia ada di sidebar… 😀 Thanks

      Post a Reply
  2. salam…sya nak taw..mcam mna sya nak oder temphan ya..sya brminat sgat dgn thme yg ada d ats..kalau bolh sya nak runding harga brpa eh??mcam mna 2??

    Post a Reply
    • salam azlina,

      kalau berminat nak order sila email atau pon boleh call terus Pn. Noridah..semua details ada di sidebar website ni..

      Terima kasih..

      Post a Reply
  3. assalamuaikum,saya nak bertanya dengan tema berwarna gola dan siver.mcm mana saya nak uat untuk hantaran pengantin ini,lagi satutema berwarna cream dan brown itu saja nak tahu dari awak. klu bloh awk tlg saya untuk membuatnya. sekian terima kasih

    Post a Reply
    • Salam Suraya,

      Kalau berminat untuk tempah boleh email atau call Puan Noridah ye..semua details ade di atas page ni..

      Thanks..

      Post a Reply
  4. salam kak..tlg email sy quotation untuk tempahan hantaran 7 dulang..tema gold.sy duk shah alam..blh amik tempahan kan?brp lm tempoh gubahan dan bila brg hntaran perlu diberi?thanks kak…

    Post a Reply
  5. salam,
    boleh tgk contoh untuk color Dark purple + Silver x?
    TQ

    Post a Reply
    • salam nur ain,

      kami hanya buat gubahan yang ditempah oleh customer..kalau warna tu belum pernah di request oleh sesiapa jadi kami tak dapat nak bagi contoh gambar..kalau nur ain berminat nak buat..maybe boleh call or email Pn. Noridah ye..terima kasih…

      Post a Reply
  6. kajang katne yer?tgh mencrik org tuk gubahan jgk…
    mix gold/red…

    Post a Reply
    • salam,

      kajang kat2 area kajang perdana..kalau nak datang boleh buat appointment dlu ngan puan noridah ye..boleh call ke nombor 013-3693240..thanks..

      Post a Reply

Leave a Reply

%d bloggers like this: