Gubahan Hantaran bertemakan Hitam dan Silver

Dah lama betul saya tak dapat nak update blog hantaranKahwin ni..memang sibuk dengan macam-macam perkara lain lagi..

Masih belum terlambat lagi untuk saya dan mak saya mengucapkan ‘Selamat Hari Raya‘ kepada semua yang datang melawat blog ni dan kepada bekas pelanggan2 kami. kami juga ingin memohon maaf jika ada ayat-ayat di blog ni yang menyinggung perasaan ke, ada comments atauΒ  emails yang lambat berbalas atau apa saja yang tak kami sedari.

kali ni gubahan hantaran yang nak saya tunjukkan bertemakan warna hitam dan silver.

Antara barang-barang yang diberi sebagai barang hantaran ialah:

  • baju kurung
  • handbag
  • jam tangan
  • make up
  • purse and handbag
  • sirih junjung

Sila klik gambar untuk lihat dengan lebih jelas..

Jikalau berminat untuk menempah gubahan hantaran boleh la berhubung dengan Puan Noridah di 013-3693240. Untuk melihat barang yang kami ada atau nak lihat sendiri macam mana kombinasi warna dan sebagainya boleh la buat appointment ye..

Author: Beba

Saya merupakan seorang Mak anak dua yang sekali-sekali menulis di blog Hantaran Kahwin ni. Yang pakar tentang Gubahan Hantaran adalah Mak saya, Pn. Noridah, bukan saya. :D

Saya berminat dengan kerja kreatif, tak kisah sama ada handmade ataupon yang gunakan software di komputer. Ada masa saya menjahit, di masa lain pula saya buat design untuk blog/website. Saya juga mempunyai blog sendiri di: http://beba-anas.com.

Share This Post On

16 Comments

  1. tunjukan i bekas hantaran dgn gubahan warna hijau dan putih

    Post a Reply
    • salam izzah,

      buat masa ni kami tak ada contoh untuk gubahan hantaran hijau dan putih. dulu pernah buat..tapi tak ambil pulak gambar..sorry ye..

      Post a Reply
  2. klu beli berapa nih?saya nak guna 9 dulang..

    Post a Reply
    • salam shokienz,

      satu dulang RM40, tak termasuk dulang pahar..

      thanks

      Post a Reply
  3. brg ni sewa ke or mcm mane yer

    Post a Reply
    • salam eja,

      kalau eja ambil pakej dengan kami semua bekas2 seperti bekas silver atau bekas kayu akan kami pinjamkan tanpa sebarang charge.kiranya termasuk dengan harga pakej. tapi harga pakej tak termasuk dengan dulang pahar. untuk maklumat lanjut eja boleh call puan noridah atau pon set kan appointment dengan dia ye..terima kasih..

      Post a Reply
  4. salam..
    kalau sy nk tempah tuk chiness new year ni sempat lagi x tuk hantran tunang 7dulang?

    Post a Reply
    • Salam Arafah,

      Kalau nak tempah harap boleh call atau email mak saya, Puan Noridah. Semua details ada di sidebar. Saya tak dapat membantu mengenai tempahan kerana semuanya mak saya yang handle..maaf..

      Terima kasih..

      Post a Reply
  5. mean akak 1 dulang diatas rm40 per set…toi x

    Post a Reply
    • salam maz,

      yup, lebih kurang laa..untuk lebih lanjut boleh call puan noridah…

      Post a Reply
  6. hi..nk tnya sgt2..bkas besi tu boleh dpt katne yer?sy dh lama cr..sbb nk buat bekas letak Al Quran..boleh share x?

    Post a Reply
    • Salam Nadira,

      Kalau tak silap dulu mak saya beli kat Semua House.. πŸ˜€

      Post a Reply
  7. sy nk brtunang blan 11 nti………nk tgok tema hntaran purple ptih bley

    Post a Reply
    • salam nor,

      nanti saya uploadkan ek..sorry dah lama betul tak update blog ni..takde masa.. πŸ˜€
      gubahan hantaran untuk tema purple and putih ade..tapi yang ni cam ade campur2 pink sket..

      Post a Reply
  8. salam sy nk tnya kebiasaanye hantaran klw d tempah berapa lama prlu di siapkn sebelum deliver pd customer…

    Post a Reply
    • Salam,

      Selalunye beberapa hari sebelum majlis, depend on customers samada nak cepat beberapa hari (nak balik kampung awal etc) ataupon sehari sebelum. Ada juga yang ambil pada hari majlis tu. πŸ˜€

      Post a Reply

Leave a Reply

%d bloggers like this: