Gubahan Hantaran Ungu dan Merah Jambu

Gubahan Hantaran ini bertemakan warna ungu dan ditambah sedikit warna merah jambu sebagai penambah seri.. 😀

Sila klik gambar untuk lihat dengan lebih jelas..

Jikalau berminat untuk menempah gubahan hantaran boleh la berhubung dengan Puan Noridah di 013-3693240. Untuk melihat barang yang kami ada atau nak lihat sendiri macam mana kombinasi warna dan sebagainya boleh la buat appointment ye..

Author: Beba

Saya merupakan seorang Mak anak dua yang sekali-sekali menulis di blog Hantaran Kahwin ni. Yang pakar tentang Gubahan Hantaran adalah Mak saya, Pn. Noridah, bukan saya. :D Saya berminat dengan kerja kreatif, tak kisah sama ada handmade ataupon yang gunakan software di komputer. Ada masa saya menjahit, di masa lain pula saya buat design untuk blog/website. Saya juga mempunyai blog sendiri di: http://beba-anas.com.

Share This Post On

18 Comments

  1. nice and sweet sgt combination color nie..tp less of pink..

    Post a Reply
  2. sgt cantekk..sy ingt sy nk pilih tema colour ni la

    Post a Reply
  3. saye suke wane purple + pink…….sweet..

    Post a Reply
  4. so sweet warna pink n ungu……..

    Post a Reply
    • tima kasih ayu.. 😀

      Post a Reply
  5. cantik..cume saya nk tukara warna jer..ema saya warna biru putih…
    ^_^

    Post a Reply
    • Salam Rinie,

      Kalau tak silap saya mak saya pernah buat gubahan berwarna biru putih. Kalau berminat sila email atau call Puan Noridah ye..details ada di sidebar..

      Post a Reply
  6. cntik la…bpe harga law nk wat tempahan set nie

    Post a Reply
    • Salam Miea Adam,

      Terima kasih..kalau Cik tempah sebelum bulan February harga masih RM40 untuk satu gubahan. Selepas bulan February harga akan berubah dan akan saya umumkan kemudian.

      Post a Reply
  7. owh….owk tp wedding saya bln 12..hrge still berubah juga ke?? u ad x gubahan tok kale gold-krim

    Post a Reply
  8. salam miea_adam,

    cuba call Pn. Noridah dulu..last time saya tanya katanya still bagi harga lama.. 😀 harga depend on dier…tapi kalau diikotkan sepatutnya dah pakai harga baru…miea boleh tengok kat Harga Gubahan Hantaran

    As for the color tu saya rasa ada..tapi apa2 pon please call Pn. Noridah. All the details ada at the top of this page..

    Post a Reply
  9. cantik sangt… suka….

    Post a Reply
  10. Nak tanye..harga bagi 1 gubahan ungu pink nie brape yekk??Tq

    Post a Reply
    • Salam Ain,

      Untuk harga ain boleh rujuk kat sini: Harga Gubahan Hantaran.
      Untuk maklumat lanjut Ain boleh call Pn. Noridah atau email..kalau nak tengok barang or discuss face to face pon boleh..just buat appointment ngan Pn. Noridah..Semua details ada kat atas page ni…

      Thanks.. 😀

      Post a Reply
  11. salam..hantaran untuk warna biru turqoise de x…

    Post a Reply
  12. nice…cantik…;)
    boleh amik tema warne nie time wt hntaran tunang…

    Post a Reply
  13. Cantiknya. Rasa mcm nak warna ni jgk utk hantaran nanti

    Post a Reply

Leave a Reply