Bekas Hantaran Besi untuk Disewa

*Perhatian, kami tidak lagi menyewakan bekas-bekas hantaran (besi,gelas,kayu..etc), alas polisterin + satin + organza sahaja (tanpa mengambil pakej) kepada pelanggan, tetapi jika anda mengambil Pakej Gubahan Hantaran dengan kami, bekas-bekas dan alas ini akan diberi pinjam tanpa sebarang bayaran tambahan. Harap Maklum.

Salam,

Sudah agak lama saya tak update blog ini, bukan apa, agak busy sejak akhir-akhir ni..tapi kali ini saya mahu tunjukkan antara koleksi bekas hantaran besi yang kami ada untuk disewa. Jika anda mengambil pakej Gubahan Hantaran dengan kami (Hantaran Kahwin dot Com)tak kira samada gubahan hantaran perkahwinan atau gubahan hantaran pertunangan bekas-bekas hantaran besi ini akan kami pinjamkan kepada anda percuma tanpa sebarang kos. 😀

bekas hantaran besi

bekas hantaran besi - jewelry box

bekas hantaran besi hexagon

bekas hantaran besi hexagon inside

Author: Beba

Saya merupakan seorang Mak anak dua yang sekali-sekali menulis di blog Hantaran Kahwin ni. Yang pakar tentang Gubahan Hantaran adalah Mak saya, Pn. Noridah, bukan saya. :D Saya berminat dengan kerja kreatif, tak kisah sama ada handmade ataupon yang gunakan software di komputer. Ada masa saya menjahit, di masa lain pula saya buat design untuk blog/website. Saya juga mempunyai blog sendiri di: http://beba-anas.com.

Share This Post On

21 Comments

  1. kak..sy nk kawin bulan 7 ni…sy mmg nk cari kotak hntran silver tu..agk2 bape akak leh sewakan kat saya…email la sy ASAP yang boleh…sy cume nk pki 7 kotak je …please…

    Post a Reply
  2. kalau sewa barape harga nye,,,

    Post a Reply
  3. Hai….

    Bekas hantaran besi tu kalu nak beli berapa yer satu….
    sms jer kat achik….016-6322095…

    makasih yer…..

    Post a Reply
  4. SEKIRANYA SAYA MENGAMBIL PAKEJ GUBAHAN HANTARAN UNTUK MENGGUNAKAN HANTARAN BESI BERAPA HARGA UNTUK SATU HANTARAN?
    BARANG-BARANG SEPERTI BUNGA PERHIASAN SENDIRI ATAUPUN U ALL..
    FOR SEND INFORMATION PLEASE SMS ME AT 017-2800847. THANK YOU…..
    ASAP..

    Post a Reply
  5. salam.
    sy nak tahu di mana kedai ini dan kalau saya nak tempah dan sewa bekas besi tersebut brapa harganya?

    Post a Reply
    • salam melissa,

      perniagaan kami dijalankan di kajang. Jika melissa tempah gubahan hantaran dengan kami bekas besi tu kami beri pinjam percuma saja. untuk maklumat lanjut melissa boleh hubungi puan noridah di 013-3693240

      Post a Reply
  6. Salam,

    Saya nak sewa bekas hantaran besi in Nov for my wedding.

    Sy tinggal kat kajang je..

    Brapa harga sewa 1 bekas hantaran?

    If i take full package from you, how much per dulang?

    Thanks.

    Post a Reply
    • salam nadiah,

      untuk bulan november ni saya pon tak pasti mak saya ambil tempahan atau tidak. Harap Nadiah boleh terus call Pn. Noridah di 013-3693240.
      untuk guideline harga pakej Nadiah boleh rujuk di: http://hantarankahwin.com/packages/

      Post a Reply
  7. salam…
    IF SYA NAK SEWA BEKAS HANTARAN BESI TUE JER BERAPA YER???
    & UR SHOP AREA MNE KAJANG??

    Post a Reply
    • salam aida,

      bisnes gubahan hantaran kami hanya dijalankan di rumah sahaja, jika aida nak tengok bekas tu ataupon nak maklumat lanjut, sila hubungi puan noridah di no. 013-3693240

      Post a Reply
  8. sewa bekas besi ni satu unit berapa yer. boleh emailkan sya maklumat..\

    time kasih.

    Post a Reply
  9. klu nk beli hantaran silver 2 bape yer hargenye…
    ade xdesign yg latest laen…

    Post a Reply
    • salam atul,

      kami tak jual bekas ni…kami gunakan bekas ni untuk tempahan gubahan hantaran sahaja…

      Post a Reply
  10. salam… saya nak bertunang bulan 12 nie… masih boleh sewa dulang hantaran x??

    Post a Reply
    • salam faezah,

      untuk bulan 12 kami terima tempahan..priority kami berikan untuk yang menempah dengan kami..kerana dulang kami adalah terhad. buat pengetahuan faezah kalau menempah dengan kami bekas2 itu akan kami pinjamkan saja termasuk dalam harga gubahan..

      Post a Reply
  11. salam.. tempat akk nie kt mn eh.. ley sy tgk design2 hantaran..dan sy nk sewa 9set bekas siap gubah brp eh.. majlis sy 11.11.11 nie… sy kt area sg buloh..

    Post a Reply
    • salam erna..

      kalau yang siap gubah tu maksud nye amik pakej la kan? yang siap tu..sebab kalau nak sewa bekas jek kitorang dah tak buat dah..kalau nak kena amik pakej..

      and kalau untuk pakej erna boleh tengok kat page ‘Harga Gubahan Hantaran‘ kat situ ade tulis.. 😀

      Kalau erna minat nak berbincang and tengok barang yang ada boleh terus deal dengan Pn. Noridah..boleh call or email dier..kami di kajang..

      Post a Reply
  12. kalu nk sewa bekas hantaran besi bape RM ek? nk sewa 11 unit.
    tlng sms 012-341 0209.
    tq..

    Post a Reply
    • salam azrin,

      kami dah tak sewakan bekas sahaja..kalau nak kena amik pakej..
      maaf ye.. 😀

      Post a Reply
  13. saya nak sewa bekas hantaran tu berapa ya harganya

    Post a Reply
    • Salam sue,

      maybe sue tak perasan..tapi saya dah ada update dalam post yang kami dah tak de sewakan bekas2 ni..harap maaf ye.. 😀
      Kami gunakan semua bekas2 ni dalam pakej tanpa apa2 kos tambahan…

      Post a Reply

Leave a Reply

%d bloggers like this: