Koleksi Gubahan Hantaran Gold (Fresh Flower)

Gubahan Hantaran Perkahwinan ini bertemakan warna gold. Alas dan polisterin yang di gunakan berwarna gold sementara bunga-bunga yang digunakan untuk mengindahkan lagi gubahan hantaran ini ialah bunga-bunga segar yang terdiri dari bermacam-macam jenis.

Sila klik gambar untuk lihat dengan lebih jelas..

Jikalau berminat untuk menempah gubahan hantaran boleh la berhubung dengan Puan Noridah di 013-3693240. Untuk melihat barang yang kami ada atau nak lihat sendiri macam mana kombinasi warna dan sebagainya boleh la buat appointment ye..

Author: Beba

Saya merupakan seorang Mak anak dua yang sekali-sekali menulis di blog Hantaran Kahwin ni. Yang pakar tentang Gubahan Hantaran adalah Mak saya, Pn. Noridah, bukan saya. :D

Saya berminat dengan kerja kreatif, tak kisah sama ada handmade ataupon yang gunakan software di komputer. Ada masa saya menjahit, di masa lain pula saya buat design untuk blog/website. Saya juga mempunyai blog sendiri di: http://beba-anas.com.

Share This Post On

11 Comments

  1. salam…brape kah byran utk 1set dulang gold hantaran diatas? dan sekiranya sy menempah utk 9 dulang, brape yg perlu sy byr…tq

    Post a Reply
  2. brapa bayaran untuk set ni..
    for 9 dulang sahaja

    Post a Reply
    • salam mia,

      untuk gubahan hantaran fresh flower sila email and call terus kepada puan noridah untuk maklumat lanjut. terima kasih. 😀

      Post a Reply
  3. salam… sy akan bertunang pd mac 2011. sy bkenan pd hantaran fresh flower. agak2 cas utk 1set hantaran brape dan mcm mne cara utk pernghantaran samada sy perlu dtg utk mgambil hantaran sendri or hantaran akan dihantar ke rumah…???dan berapa cas utk phantaran coz sy tgl di Ampang… sy hrp dpt dbalas dgn segera… tq

    Post a Reply
    • salam riny,

      berkenaan hantaran fresh flower sila hantarkan email kepada puan noridah atau call untuk maklumat lanjut. Buat pengetahuan cik semua hantaran yang telah siap harus diambil oleh pelanggan sendiri..

      terima kasih.

      Post a Reply
  4. nak taw bujet tok hantaran 7 dulang…mcm kat atas….

    Post a Reply
    • Salam Fara,

      For Fresh flower boleh tolong email ke Puan Noridah or call dier terus di nombor 013-3693240. Thanks 😀

      Post a Reply
  5. Salam,

    Sy akan berkahwin pada 22 Oct 2011. Brapa harga gubahan utk 7 dulang? Dulang dan alas sy sendiri?

    Post a Reply
    • salam,

      buat pengetahuan cik harga untuk pakej 7 dulang tetap sama iaitu RM300..untuk maklumat lanjut mengenai harga pakej boleh rujuk di http://hantarankahwin.com/packages/ atau boleh call pn. noridah sendiri.. 😀

      thanks..

      Post a Reply
  6. suke la wrna nie.. skali ngn fresh flower lg.. sy nk yg pakej 7 rm330 ek?

    Post a Reply
    • salam shila,

      kalau fresh flower harga tak sama dengan harga pakej yg tu..untuk fresh flower harap shila boleh call puan noridah for more details kay.. 😀

      Post a Reply

Leave a Reply

%d bloggers like this: