Senarai lagu-lagu di Hari Bahagia anda – Lagu-lagu English – Bahagian 1

senarai-lagu-kahwin-englishSebelum ini saya ada senaraikan lagu-lagu melayu untuk Hari Perkahwinan anda. Kali ini saya senaraikan antara lagu-lagu english yang boleh anda dendangkan di Majlis Perkahwinan anda untuk menceriakan lagi majlis.

  • My Baby You – Marc Anthony
  • L.O.V.E – Nat King Cole
  • If You’re not the One
  • I Knew I Love You – Savage Garden
  • I’m Yours – Jason Mraz
  • Everything I do, I do it for You – Bryan Adams
  • I don’t Wanna Miss a Thing – Aerosmith 
  • When You Tell Me That You Love Me- Diana Ross 
  • Thank God I’ve Found You – Mariah Carey ft. Joe and 98 Degrees 
  • Endless Love – Lionel Richie (duet with Diana Ross)
  • Only You – Flying Picket
  • Can You Feel The Love Tonight – Elton John
  • Can’t Take My Eyes of You – Andy Williams
  • I Live My Life For You – Firehouse
  • Love of A Lifetime – Firehouse
  • All The Love In The World – The Corrs
  • You’re My Everything
  • Let there be Love – Nate King Cole 
  • You’re Still the One – Shania Twain
  • Hanging By A Moment – Lifehouse 

Bahagian kedua akan saya post kemudian. 😀

Author: Beba

Saya merupakan seorang Mak anak dua yang sekali-sekali menulis di blog Hantaran Kahwin ni. Yang pakar tentang Gubahan Hantaran adalah Mak saya, Pn. Noridah, bukan saya. :D Saya berminat dengan kerja kreatif, tak kisah sama ada handmade ataupon yang gunakan software di komputer. Ada masa saya menjahit, di masa lain pula saya buat design untuk blog/website. Saya juga mempunyai blog sendiri di: http://beba-anas.com.

Share This Post On

10 Comments

  1. tq so much beba =)

    Post a Reply
    • sama-sama.. 😀 glad to help..
      tunggu part 2 pulak ek..maybe later this week..

      Post a Reply
  2. salam,
    akak koleksi lagu2 nasyid yg boleh dimain kan kat majlis kawin ade x..

    Post a Reply
    • um..mnm, buat masa sekarang ni tak de la pulak..nanti kalau ada masa saya cuba cari..

      Post a Reply
  3. tq..tapi nk tnyer la sesuai ke lagu in inglish ni didendangkan kat majlis kahwiin erk??
    yerlah mcm kat sane kan ramai orang2 veteren..

    Post a Reply
    • hehehe..depend on awak la nak pasang ke tak..ada je yang pasang..bagi saya asalkan lagu tu bukan metal ke ape ke..and sesuai dengan suasana apa salahnya.. 😀

      Post a Reply
  4. ada harga pakej tak disediakan…???

    Post a Reply
  5. salam…
    lagu2 nie boleh ker kita minta pada dj yg telah kita tempah..???
    lagu2 nie septutnya disediakan oleh die atau pun pihak pengantin sendiri??

    Post a Reply

Trackbacks/Pingbacks

  1. Senarai lagu-lagu di Hari Bahagia anda – Lagu-lagu English – Bahagian 2 | hantarankahwin.com - [...] je beberapa hari lepas saya sudah post kan bahagian 1 senarai lagu-lagu inggeris yang boleh di main kan di…

Leave a Reply